HCG değerinin yavaş artması

Çok teşekkürler. Umarım dileklerimiz gerçekleşir. Siz tüp bebek tedavisi gördünüz mü ? Sonrasında neler yaşadınız ? Paylaşabilir misiniz.

Çok teşekkürler. Umarım dileklerimiz gerçekleşir. Siz tüp bebek tedavisi gördünüz mü ? Sonrasında neler yaşadınız ? Paylaşabilir misiniz.
Amin canım. İlk tüp bebek denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. Hcg değeri düştü ve adet oldum. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız..

Benimde 1 tane dondurulmuş yumoşum var. Doktorum bu ay yapabiliriz dedi ama ben hazır hissetmiyorum. 2 ay ara vermek istiyorum. Haberleşelim. İnşallah güzel haberlerle birbirinize döneriz. Dua ile
Merhabalar sizinle benzer bir deneyimden geçiyorduk. Ne yaptınız merak ettim. Dondurulmuşu transfer yaptırdınız mı ?

Merhabalar sizinle benzer bir deneyimden geçiyorduk. Ne yaptınız merak ettim. Dondurulmuşu transfer yaptırdınız mı ?
Merhaba, ben ara vermiştim. Bu ay geciktim ve 5 haftalık Hamileyim nasıl oldu bilmiyorum. Halbuki geçen ay tüp bebek yaptık düşük yapmıştım. Stresten uzaklaştığım için mi yoksa ablamın ısrarıyla kullandığım bitkisel ürünler sayesinde mi bilemiyorum. İnşallah sağlıkla devam eder. Rabbim hepimize nasip etsin

Harika tebrik ederim çok çok mutlu oldum hayırlısıyla kavuş yavruna. Ne mutlu canım.

2kat artmasi gerekiyirdu. Ins hamilesinizdir duzenli kan vererek takipte olun

merhaba bitkisel olarak ne kullandınız durumunuz bana çok benziyor bende denemek isterdim. inşallah sağlıkla kucağınıza aldınız.

Merhabalar benim de ilk 15 di değerim 2 gün sonra 40 2 gün sonra 70 2 gün sonra 200.2 gün sonra 410 benimde yavaş ilerliyor banada kimyasal olabilir denildi sizce nasıl

Selam bayanlar benim ilk beta hcg 15 di 2gun sonra 40 2gun sonra 70 2gun sonra 2gun sonra 200 2gun sonra 410 sizce normali

Merhabalar sonucunuz nedie acaba merak ettim . Aynı durumu yaşıyorum sanırım umarım bir umut olursunuz

Merhblr benmde 5. Gün 2 embriyo transferim oldu 11.gün 104 13. Gün 160 çıktı değerim tam iki kat artmamş szce nasl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…