Hcg değerinin normalden geç artması kötü sonu:(

Toz pembe Hayeller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
49
13
30
Merhaba kızlar adetim bu gün 9 gün oldı gecikeli adetin 3 gününde 2,3 damla pembe bir akıntım oldu adet oldum sandım ama bir dahada bir şey gelmedi pazarertesi kan testi yaptırdım 12 çıktı şimdi 6 gün geçti bugün yine yaptırdım 18 çıktı doktor hamilesin ama dış gebelik de ola bilir normalden düşük yükseliyormuş dedi eve geldim yine 2,3 damla açık pembe renk akıntı geldi dün bir test yapmıştım pozitifdi şimdi hcg deyerinin böyle zayıf yükselmesiyle yinede sağlıklı hamilelik geçiren varmı?

dur cnm oyle hemen bellı olmaz dıs gebelıktı bılmem neydı gec dollenmedır belkı sen bı hafta bekle kan testını yenıle cnm

hersey olabılır bekleyıp görmek lazım sımdıden endıselenme ama her ıhtımalı de gozunun onunde bulundur

benim de normalden daha düşük yükseliyordu, zamanla dış gebelik vs ihtimalleri hepsi elendi, şuan bebeğin sağlıklı büyüdüğünü söylüyor doktor, inşallah senin de böyle olur canım, her bünye bir değil bunu unutma içini ferah tut..

Merhaba ne kadar yukseliyordu acaba ne zamanlar tam yukselisoldu ? Benim gecen hafta 378 di 6 gun sonra 461 oldu .dis gebelik diyor doktor .cuma gunu net belli olacak ama o zamani beklemek cok zor

İnşallah sağlıklı olur doktorlar herşeyi büyütüyorlar iyisi başka yerde bir daha ultrasona gir bence zaten bugün hastanede bir şey duydum bir kız 7 aylık gebeymiş doktor bebeyin başında ilerleme var ama bedeni küçük kalmış söylemiş mutlaka bebeyi almamız lazım demiş iyne falan yapmışlar bebeyi almışlar bebek sapasağlıklıymış hiç bir anormallik yokmuş 2 ay falan hastanede kalmış sonra çıkarmışlar o bebekte annesinin yanındaydı 6 aylık falandı turp gibiydi maşallah

Ben zaten bebeyimi düşürdüm 3 haftalıkdı doktor kırmamak için söylememiş ama önceden biliyormuş sende çok iyi yükselmiş bence bende 12 çıktı 5 gün sonra ise 18 çıkmıştı bana öyle geldiki ben ondan önce çok fena düşmüştüm o yüzden böyle oldu sen takma kafana doktorlar herşeyi büyütürler zaten

bebegın dustugune uzuldum cnm ama bebegk senın dusmenle dusmez hıc alakası yok bu haftalarda bebek bırkaç hucre ve henuz tutunmamıs muhtemelen genetıgınde bır bozukluk vardı bırdahakı bebegınde olma ıhtımalıı cooook dusuk ılyonda bır gıbı bısey en kısa zamanda tekrar hamıle olursun saglıklı gebelık elde edersın

Teşekkür ederim canım sitede başka dğşük yapanların yorumlarını okudum 8,9 ay 1 yıl sonra falan yeniden hamile kalanlar vardı ya çok üçülüyorum bu kadar bekledim bir yıl daha beklemek istemiyorum

Teşekkür ederim canım sitede başka dğşük yapanların yorumlarını okudum 8,9 ay 1 yıl sonra falan yeniden hamile kalanlar vardı ya çok üçülüyorum bu kadar bekledim bir yıl daha beklemek istemiyorum
cnm beklemessın o kadar bekleyenlerın bı sorunu oluyo ben bı bucuk yıl bekledım her AY muayenemı oldum meger suc esımdeymıs spermlerı dusmus hamıle kalamadım bır de kımyasal yasadım aynı senınkı gıbı esını ıyı besle cnm bbız kadınlar hep sucu kendımızde arıyoz

canim herkesdee ayni olmaz mesela ben ekim 24de dusuk yaptim uzerine hic adet olmadan hamile kaldim darisi basina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…