• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değerimi yorumlarmisiniz yardım..

Benimdemelegimolsa

Her nasip vaktine esirdir..🌵
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
335
342
53
Merhabalar şuan o kadar üzgünüm ki normal adet tarihimin ilk günü Beta HCG test yaptım 50 çıktı 2 gün sonra bir daha tekrarladım 105 çıktı 4.gün bir daha tekrarladım 118 çıktı bu duruma benzer yaşayan var mı arkadaşlar ne oldu sonrasında ne olur bir açıklama yapın dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı hic sağlıklı olabilme ihtimali yokmu :KK43:

Pazartesi bi daha tahlil istedi dış gebelik değildir inşallah dedi ondan suphelendi
Peki progesteron kac ? Herhangi bi sey kullaniyor musun? Mesela Benim de kimyasal oldugu anlasildi ama Benim progesteronum dusuk oldugu icin doktorum oncesinde progesteron vermisti o kanamayi baskilamisti. Ilaci biraktim 4 gun sonra kanama basladi. Agrin Cok oluyorsa ihmal etme bir baska uzmani daha gorun.

Peki progesteron kac ? Herhangi bi sey kullaniyor musun? Mesela Benim de kimyasal oldugu anlasildi ama Benim progesteronum dusuk oldugu icin doktorum oncesinde progesteron vermisti o kanamayi baskilamisti. Ilaci biraktim 4 gun sonra kanama basladi. Agrin Cok oluyorsa ihmal etme bir baska uzmani daha gorun.
Progesteron değerimi bilmiyorum şimdi kanamam başladı

Progesteron değerimi bilmiyorum şimdi kanamam başladı
Buyuk gecmis olsun kimyasal gebelik her kadinin Basina gelebilen bir olaymis ve farkinda bile olmuyorlarmis. Demek embriyo kaliteli degildi ve tutunamadi. Bizler gebelik istedigimiz ve bekledigimiz icin daha duyarliyiz ve yakindan takip ediyoruz.

Evet verdim.yarın sabaha çıkar dediler.bilmiyorum ama kasıklarım,belim ağrıyor deyince idrar testi de istediler.merakla yarının olmasını bekliyorum​
Yaa bize de haber ver inşallah yükselmiştir iki günde bir vermeye devam et bende öyle yapmıştım üç hafta boyunca iki günde bir verdim ama benmki düşük ile sonuçlandı bat günü 50 çıkmıştı seninki benden yüksek inşallah normal gider herşey negatiflere hic takılma

4+1 iken 48.2
4+2 iken 70.8
4+4 iken 161.2 cıktı.en son kan testin.inşallah herşey yolundadır.istedikleri idrar tahlilinden de bişey çıkmadı.çok şükür.kasık ağrılarında biraz hafifledi.

Normal bence iki katına çıkmış sıkıntı Yok gibi
4+1 iken 48.2
4+2 iken 70.8
4+4 iken 161.2 cıktı.en son kan testin.inşallah herşey yolundadır.istedikleri idrar tahlilinden de bişey çıkmadı.çok şükür.kasık ağrılarında biraz hafifledi.[/QUOT normal işte iki katına çıkıyor sıkıntı Yok gibi

4+1 iken 48.2
4+2 iken 70.8
4+4 iken 161.2 cıktı.en son kan testin.inşallah herşey yolundadır.istedikleri idrar tahlilinden de bişey çıkmadı.çok şükür.kasık ağrılarında biraz hafifledi.
Yaa cok güzel inşallah herşey normal ilerler tebrik ederimm. Iki gün sonra yine test vereceksn dmi

Back