Hcg değerim

Caylakim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
100
69
48
35
Hanımlar merhaba son adet tarihim 16 ekim ama adetlerim çok düzensizdir hep 30 35 gunu bulur dün sağlık ocagnda tahlil yaptrdm hcg değerimin 86 olduğunu gebelik olup olmucağını kesin bişey demedi hatta hemşire umutlanma istersen dedi değerleri bu şekilde çıkıpta gebelik yaşayan varmı yrn hastaneye gidip tekrar test yaptırıcam işlh yuksektir

2 gün sonra tekrarlat 2 katına çıkarsa hamilesin canım. 5 ve üzeri gebeliktir. Rabbim umarım bebeğini sana bağışlamıştır.

2 gün sonra tekrarlat 2 katına çıkarsa hamilesin canım. 5 ve üzeri gebeliktir. Rabbim umarım bebeğini sana bağışlamıştır.
Çok teşekkür ederim canm çok heycanılyım yrn sabh gidcem tekrar işlh vardır uyuyamıorum heycandan :)

Çok teşekkür ederim canm çok heycanılyım yrn sabh gidcem tekrar işlh vardır uyuyamıorum heycandan :)
bir bardak süt iç rahatla stres yapma, desem de stresleneceksin zaten. hayırlı sonuçlar alman dileği ile. yarın sonucunu banada haber ver canım.

bir bardak süt iç rahatla stres yapma, desem de stresleneceksin zaten. hayırlı sonuçlar alman dileği ile. yarın sonucunu banada haber ver canım.
canım maalesef negatif çıktı değerim bugün de teşekkür ederim desteğin için :)

12 kasım son adet tarihim 15 aralıkta hcg 49,12 çıktı ve bir daha baktırmadım adet te olmadım stresten öleceğim sanırım offffff

Hayır adet te olmadım hala bugun değerim 0,5 cıktı bence sen tekrar bi test yaptır canım baya yüksek değerin aklında kalmasın

12 kasım son adet tarihim 15 aralıkta hcg 49,12 çıktı ve bir daha baktırmadım adet te olmadım stresten öleceğim sanırım offffff
5 ve üzeri hamilelik demek ama 2 katına artmassa kimyasal gebelik olabiliyor tekrar kan testi yaptırın.

cnm dis gevelik fln degilse gebesin bnim ilk testim bata 10 gun varken 49.5 cikmisti

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…