2 gün sonra tekrarlat 2 katına çıkarsa hamilesin canım. 5 ve üzeri gebeliktir. Rabbim umarım bebeğini sana bağışlamıştır.Hanımlar merhaba son adet tarihim 16 ekim ama adetlerim çok düzensizdir hep 30 35 gunu bulur dün sağlık ocagnda tahlil yaptrdm hcg değerimin 86 olduğunu gebelik olup olmucağını kesin bişey demedi hatta hemşire umutlanma istersen dedi değerleri bu şekilde çıkıpta gebelik yaşayan varmı yrn hastaneye gidip tekrar test yaptırıcam işlh yuksektir
Çok teşekkür ederim canm çok heycanılyım yrn sabh gidcem tekrar işlh vardır uyuyamıorum heycandan :)2 gün sonra tekrarlat 2 katına çıkarsa hamilesin canım. 5 ve üzeri gebeliktir. Rabbim umarım bebeğini sana bağışlamıştır.
bir bardak süt iç rahatla stres yapma, desem de stresleneceksin zaten. hayırlı sonuçlar alman dileği ile. yarın sonucunu banada haber ver canım.Çok teşekkür ederim canm çok heycanılyım yrn sabh gidcem tekrar işlh vardır uyuyamıorum heycandan :)
canım maalesef negatif çıktı değerim bugün de teşekkür ederim desteğin için :)bir bardak süt iç rahatla stres yapma, desem de stresleneceksin zaten. hayırlı sonuçlar alman dileği ile. yarın sonucunu banada haber ver canım.
demek ki zamanı var daha üzülme sakın.canım maalesef negatif çıktı değerim bugün de teşekkür ederim desteğin için :)
evet belkide zaten hep olumsuz düşünüyordum aczık üzüldüm ama geçtidemek ki zamanı var daha üzülme sakın.
5 ve üzeri hamilelik demek ama 2 katına artmassa kimyasal gebelik olabiliyor tekrar kan testi yaptırın.12 kasım son adet tarihim 15 aralıkta hcg 49,12 çıktı ve bir daha baktırmadım adet te olmadım stresten öleceğim sanırım offffff
5 ve üzeri hamilelik demek ama 2 katına artmassa kimyasal gebelik olabiliyor tekrar kan testi yaptırın.
cnm dis gevelik fln degilse gebesin bnim ilk testim bata 10 gun varken 49.5 cikmistiHanımlar merhaba son adet tarihim 16 ekim ama adetlerim çok düzensizdir hep 30 35 gunu bulur dün sağlık ocagnda tahlil yaptrdm hcg değerimin 86 olduğunu gebelik olup olmucağını kesin bişey demedi hatta hemşire umutlanma istersen dedi değerleri bu şekilde çıkıpta gebelik yaşayan varmı yrn hastaneye gidip tekrar test yaptırıcam işlh yuksektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?