Arkadaslar bugun adetim geceli 2 gün oldu.kantestinde hcg degerim 5626 ciktı.forumlardan bakiyorum bu haftalarda hic boyle yuksek bir deger yok.5. Hafta degerler sınırlarıda 19-7300müş.ben daha 4+2 deyim.bu hafta bitene kadar 7300 u gecer kesin.mol gebelik belirtisi olabilir mi korkuyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hcg degerim normalden yüksek cıktı korkuyorum
- Konu Sahibi deraran
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Temmuz 2014
- 1.140
- 911
- 133
Arkadaslar bugun adetim geceli 2 gün oldu.kantestinde hcg degerim 5626 ciktı.forumlardan bakiyorum bu haftalarda hic boyle yuksek bir deger yok.5. Hafta degerler sınırlarıda 19-7300müş.ben daha 4+2 deyim.bu hafta bitene kadar 7300 u gecer kesin.mol gebelik belirtisi olabilir mi korkuyorum.
Hemen en kötüsünü düşünmeyin lütfen. Adet bittikten hemen sonra hamile kalmis olabilirsiniz. Veya ikiz dir ☺ güzel şeyler düşünün lütfen
Tesekkur ederim haklisiniz aslinda.bende sürekli bunlari dusunmeye calisiyorum.ama tedirgin oldum iste.pazartesi gunu doktor randevum var.o gune kadar dusunmemeye calisacagim.Hemen en kötüsünü düşünmeyin lütfen. Adet bittikten hemen sonra hamile kalmis olabilirsiniz. Veya ikiz dir ☺ güzel şeyler düşünün lütfen
- 31 Temmuz 2014
- 1.140
- 911
- 133
Tesekkur ederim haklisiniz aslinda.bende sürekli bunlari dusunmeye calisiyorum.ama tedirgin oldum iste.pazartesi gunu doktor randevum var.o gune kadar dusunmemeye calisacagim.
Güzel şeyler düşünün bende mesela çok düşük diye hirpalamistim kendimi. kimyasal mi dış gebelik mi falan diye. Çok şükür ikiside olmadı.
Allah bağislasin umarim saglikla kucaginiza alırsınız.inşaallah bende pazartesi iyi haberler alırım..Güzel şeyler düşünün bende mesela çok düşük diye hirpalamistim kendimi. kimyasal mi dış gebelik mi falan diye. Çok şükür ikiside olmadı.
- 31 Temmuz 2014
- 1.140
- 911
- 133
Allah bağislasin umarim saglikla kucaginiza alırsınız.inşaallah bende pazartesi iyi haberler alırım..
Amin inşallah hepimiz sağlıkla Kucağımıza alalim
- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
su an tam hatirlayamiyrm ama sanirim bnmde bu zamnalrda 6600 gibi bir rakam cikmisti.iyi dusunun ii olsun.ben hic bir sorun yasamadm simdide 20 haftaligizArkadaslar bugun adetim geceli 2 gün oldu.kantestinde hcg degerim 5626 ciktı.forumlardan bakiyorum bu haftalarda hic boyle yuksek bir deger yok.5. Hafta degerler sınırlarıda 19-7300müş.ben daha 4+2 deyim.bu hafta bitene kadar 7300 u gecer kesin.mol gebelik belirtisi olabilir mi korkuyorum.
- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Endise etmeyin benim de iki gun onceko degerim 26.000 cikti ! :/
- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Tesekkur ederim haklisiniz aslinda.bende sürekli bunlari dusunmeye calisiyorum.ama tedirgin oldum iste.pazartesi gunu doktor randevum var.o gune kadar dusunmemeye calisacagim.
Doktora gittinz mi, sorun yok inasallah?
Bugun
gidecegim ogleden sonra.merakla bekliyorum ama arastirdiktan sonra biraz icim rahatladi.sonucu yazarım.sizinki de yuksekti.siz gidebildiniz mi doktoraDoktora gittinz mi, sorun yok inasallah?
- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Ben de yarin gidecegim doktora. Doktordan ogrendiklerinizi yazin olur mu. Ben de biraz rahatladim ama yine merak icindeyim. Zira benim epey yuksek. insallah guzel haberler alirsiniz..
Bugun
gidecegim ogleden sonra.merakla bekliyorum ama arastirdiktan sonra biraz icim rahatladi.sonucu yazarım.sizinki de yuksekti.siz gidebildiniz mi doktora
Tesekkurler insallah.su an yoldayim.cikincasonucu yazarim size.2 gunde ikiye katladigini dusunursek benimde degerim sizinki kadar olmustur sanirim.bakalim ne diyecekBen de yarin gidecegim doktora. Doktordan ogrendiklerinizi yazin olur mu. Ben de biraz rahatladim ama yine merak icindeyim. Zira benim epey yuksek. insallah guzel haberler alirsiniz..
- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Cok sevindim, gözünüz aydin. Allah sıhhatle kucaginiza almayi nasib etsin. Ben de guzel haberler alirim insallah..
Doktordan ciktim.hersey yolundaymış.kan tahlili yaptırdınız mı diyince yaptırdım ama yüksek çıktı anlamadım dedim.ne güzel işte kesin hamilesiniz o zaman dediultrason ile baktı.keseyi gördüm simdilik hersey iyi gorunuyor yani.umarım sizde yarın güzel haberlerle dönersiniz