Hcg değerim düştü ama Kanamam yok

ismigizli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
133
-17
29
Merhabalar Hanımlar🌸
Lütfen bu konu hakkında bilgilerinizi benimle Paylaşın.. gerçekten çok çaresizim Bayram olduğu için Kadın Doğuma da gidemiyorum. Acile gidiyorum bana hiç birşekilde yardımcı olmuyorlar..
Konumuza geçelim.. 25.06 Pazar Hamile olduğumu öğrendim Hcg 38.40 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptırdım Hcg 115 çıktı sonra dün yani tekrardan iki gün sonra Hcg 43.67 düşmüş. Fakat hiç birşekilde kanamam olmadı.. sizce ne olabilir?

Merhabalar Hanımlar🌸
Lütfen bu konu hakkında bilgilerinizi benimle Paylaşın.. gerçekten çok çaresizim Bayram olduğu için Kadın Doğuma da gidemiyorum. Acile gidiyorum bana hiç birşekilde yardımcı olmuyorlar..
Konumuza geçelim.. 25.06 Pazar Hamile olduğumu öğrendim Hcg 38.40 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptırdım Hcg 115 çıktı sonra dün yani tekrardan iki gün sonra Hcg 43.67 düşmüş. Fakat hiç birşekilde kanamam olmadı.. sizce ne olabilir?
merhaba, ben de nisan ayında benzer bir durum yaşamıştım, 2 günde bir test yaptırmaya devam edin yakında kanamanız başlar muhtemelen, değerin 0 olduğunu gördüğünüzde kimyasal gebeliğinz sonlanmış oluyor, ancak mutlaka bir doktor kontrolüne gidin derim, sevgiler

merhaba, ben de nisan ayında benzer bir durum yaşamıştım, 2 günde bir test yaptırmaya devam edin yakında kanamanız başlar muhtemelen, değerin 0 olduğunu gördüğünüzde kimyasal gebeliğinz sonlanmış oluyor, ancak mutlaka bir doktor kontrolüne gidin derim, sevgiler
Kanama dışında bir de agri yoksa düşük ihtimali var mı acaba

Kanama dışında bir de agri yoksa düşük ihtimali var mı acaben kimyasal gebeliğimde ağrı yaşamadımi zaten kese oluşmadığı için normal regl kanaması gibi kanama başlıyor. Ama eğer kese oluştu ve kanaman varsa 5. ve 6. haftada ben daha önce yaşadığım düşükte gaz sancısı gibi bir arı ile birlikte bel ağrısı yaşamıştım. Ama tabiki herkesta aynı erki olmayacaktır muhtemelen. Doktor kontrolüne gittiniz mi?

Ben 15 temmuzda gittim 4 hastalıktı kese görünmez diyip bakmadı şuan bizde doktora gidemedik beta hcg em 21 temmuzda 5768 çıktı yani tam iki kat artmasada artış yok.doktora gidemediğim için oradan takip ediyorum keseyi daha görmediğim için kanamayı sordum .kanamam yok beta oyi durumda acabaher sey normal mi onu anlamak istedimde

X