kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. aslında bende öyle biliyordum 430 da kese görülmez diye ama telaş yapmamın sebebi şu ... salı günü 118 çıktı cuma günü yani 3 gün sonra 430 çıktı ben sonucu aldım elime çok güzel yükselmiş die seviniyorum.. bu arada usg de cekildi kese görülmedi ama hiç telaş yapmadım küçük dedim içimden çıkmaz tabi.... evet birde alttan usg olmuştu.. doktorun sonuçlara bakarak bana sölediği şuydu 118 den 430 az yükselmiş böyle olmaması lazımdı vede ultrasonda görülmesi lazımdı.. dış gebelik olabilir dedi.. hatta bende dedimki hocam gün aşırı 2 ye katlıo die biliodum ben dedim hiç bişi demedi.. geçmi döllenme olduki acaba dedi.. neyse sen en geç çarsamba mutlaka gel dedi sancın ağrın kanamanda olursa hemen gel dedi.. durduk yere üzüldüm ben.. hani dış gebeliğide araştırdım sanırım ağrı sancı cok oluo diolar kanama yada leke oluo diolar bende yoktuki öyle şeyler.. keşke deseydiki geç döllenme olmus olabilir görünmeyebilirde sen en geç çarsamba gel bir daha bakalım deseydi ben böle telaşta yapmayacaktım. birde geç oldu bebeğim zaten oyüzden üzüldüm kızlar..
((((