• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg Değerim 56 çıktı...

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
kızlar bugn kanamam var diye doktora gittim kist buldular iyimi kötümü olduğunu öğrenmek için test yaptı Hcg değerim 56 çıktı ve doktor erken gebelik olabilir yani tam oluşmamış ultrasonda göremedim 1 hafta sonra tekrar gel bu değer artarsa en az 1 haftaya kalmaz bebek kendini göstericektir dedi sizce hamilemiyim 56 değer hamile olduğum anlamınamı geliyor

kızlar bugn kanamam var diye doktora gittim kist buldular iyimi kötümü olduğunu öğrenmek için test yaptı Hcg değerim 56 çıktı ve doktor erken gebelik olabilir yani tam oluşmamış ultrasonda göremedim 1 hafta sonra tekrar gel bu değer artarsa en az 1 haftaya kalmaz bebek kendini göstericektir dedi sizce hamilemiyim 56 değer hamile olduğum anlamınamı geliyor

valla canım benim de ilk kan testini yaptırdıgımda 31 çıktı sonra iki sonra yine kan testi yap dedi doktorum 120 çıktı sonra bana kontrol için 1 hafta sonra gel dedi..
benim adet düzensizliğim vardı.Ve yumurtlamam geç oluyordu belki seninde öyledir inşallah tüm duaların çıkar..

canım bhcg 5'in üstündeyse hamile kabul ediliyor.ve bu oran 2 günde2 katına çıkması gerekiyor.İnşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun canım.

Back