sıkma canını arkadaşım, bence de sen doktorunu değiştir, keseyi görememiş bile olabilir, çok duyuyoruz öylelerini de.
bhcg yi yaptırdığın yer güvenilir mi peki?
istersen başka yerde onu da tekrar ettir, çünkü baya yüksek ve dediğin gibi
kesenin görünmesi gerekirdi diye biliyorum.
ben de 5 haftalık hamileyim, pazartesi değerim 980di, bugün 1900-2000lerde olması lazım baktırmadım ama keseyi karından gördük. doktorum da 1500 üzeri olduğunda görülmesi lazım demişti zaten.
inşallah hayırlısıyla gebeliğini devam ettirir, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
ben de seninle aynı haftada sayılırım canım ve benimde canımı çok sıktı doktor bugün...4+6 dayım beta hcg 3038 iki gün önce 1787 idi kesenin6.6 mm bu değere göre kesenin boş olmaması gerek dedi ama ben kese 12 13 mm olmadan bişey görünmez diye duymuştum kafam çok karıştı moralim bozuldu ne düşüneceğimi şaşırdım konu açmıştım az önce....bebeği gördünüz mü peki
merhaba arkadaşlar sat a göre 5 haftalık hamileyim 2 gün önce dr a gittim hcg 5117 çıktı dr keseyi görmemiz lazım dedi vajinal ultrasonda kese görünmedi dış gebelik olabilir cumaya tekrar gel dedi ama dr nedense bana güven vermiyo. bende çikolata kisti var hamile kalmadan önce dr ameliyat olman gerek ameliyatta yumurtalığına zarar verebiliriz hatta alabiliriz sonrada tüp bebek yapıcaz normal yoldan hamile kalman zor demişti ama ben o ay hamile kaldım.sanki hamile kalmama pek memnun olmamış gibi bi hali vardı. internetten araştırdığıma göre hcg 1000in üstüne çıktığı zaman vajinal ultrasonda kesenin görünmesi gerekmiş. aksi durumda dış gebelik düşünülüyomuş. etrafımdaki herkes bişi olmaz panik yapma geç döllenmiştir biraz daha bekle başka dr a git diyo. çok stresteyim kızlar benzer durumlar yaşayanlar var mı yardımcı olursanız sevinirim... :18: :18: :18:
sıkma canını arkadaşım, bence de sen doktorunu değiştir, keseyi görememiş bile olabilir, çok duyuyoruz öylelerini de.
bhcg yi yaptırdığın yer güvenilir mi peki?
istersen başka yerde onu da tekrar ettir, çünkü baya yüksek ve dediğin gibi
kesenin görünmesi gerekirdi diye biliyorum.
ben de 5 haftalık hamileyim, pazartesi değerim 980di, bugün 1900-2000lerde olması lazım baktırmadım ama keseyi karından gördük. doktorum da 1500 üzeri olduğunda görülmesi lazım demişti zaten.
inşallah hayırlısıyla gebeliğini devam ettirir, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
iyi dileklerin için teşekkürler inşallah sende bebişine sağlıkla kavuşursun.
yani güvenilir olduğunu düşünüyorum tüp bebek merkezi olan büyük bi hastane yakın zamanda başka bi dr a gitmek istiyorum ama sık sık ultrasona girme bekle bir iki hafta daha görünür diolar arkadaşım napcam bilmiyorum
bu arada benim sat 25 ekim bende pazartesi yaptırdım tahlili ikimizde 5 haftalık hamileyiz ama senin değerinle benim değerim çok farklı benimkinin bu kadar yüksek olmasının sebebi çoğul gebelik olabilir mi acep?
sağolun kızlar gideyim inşallah off iki yıldır bebek istiyoruz sonunda oldu diye nasıl sevinmiştik inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz...[/QUO
inş. Allahım yardımcınız olsun umarım geç döllenmiş bir gebeliktir...ve bebeğini görürsün ama ayrıntılı ultrason iste mutlaka...
sağolun kızlar gideyim inşalah off iki yıldır bebek istiyoruz sonunda oldu diye nasıl sevinmiştik inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz...
merhaba arkadaşlar sat a göre 5 haftalık hamileyim 2 gün önce dr a gittim hcg 5117 çıktı dr keseyi görmemiz lazım dedi vajinal ultrasonda kese görünmedi dış gebelik olabilir cumaya tekrar gel dedi ama dr nedense bana güven vermiyo. bende çikolata kisti var hamile kalmadan önce dr ameliyat olman gerek ameliyatta yumurtalığına zarar verebiliriz hatta alabiliriz sonrada tüp bebek yapıcaz normal yoldan hamile kalman zor demişti ama ben o ay hamile kaldım.sanki hamile kalmama pek memnun olmamış gibi bi hali vardı. internetten araştırdığıma göre hcg 1000in üstüne çıktığı zaman vajinal ultrasonda kesenin görünmesi gerekmiş. aksi durumda dış gebelik düşünülüyomuş. etrafımdaki herkes bişi olmaz panik yapma geç döllenmiştir biraz daha bekle başka dr a git diyo. çok stresteyim kızlar benzer durumlar yaşayanlar var mı yardımcı olursanız sevinirim... :18: :18: :18:
Slm kızlar ben buralarda yeniyim ben tup bebek yaptırdım bugün 19 gun oldu 12.gun test yaptırdım 192.71 çıktı sonra 4 gun bekleyip tekrar yaptırdım o zamanda 1467 çıktı gebesin dediler ama ben hala korkuyorum Aralık 8 de muayeneye gidecegim bakalım gözükecek mı yorumlarınızı bekliyorum
beni burdan oaraya getirtme valla tavuk yolar gidi yolarım o tüycüklerini dua et, iyi düşün iyi yaşa, selçuk üni. prof çetin çelik'e git
şu dediklerimi bi yp, senin ya çogul gebelik yada geç döllenme :) saliş deiydi dersin. alcan bebeiş kucagına doguyo benim içime.
şunuda unutma eger dış gebelikse allahtan verecegi zamanı biz aciz kullarmı belirliycez bugün hacıbayrama gittik (konyanın mevlanası gibi) dua ettim söyledim
allahım
sarışın mavi gözlü kıvırcık saçlı up uzun kirpikli ben beyaz tenli kücük elli ayaklı halalarına dayısına çekmemişbebekler ver bana dedim veeeeeee
ediiii yede kara kara bok böcüleri ver dedim o kara kaş kara göz sever dedim dua ettimde ettimsen rahat ol içini ferah tut şükret banada dua et. bu ay kist olduysa vay halime asıl ameliyat beni bekler.
saygılar
ailenizin delisi karasal.
edi merhabaaöncelikle sana beklemeden farklı bir doktora gitmeni kesin kes tavsiye ederim.çünkü eğer dış gebelik riskinden şüpheleniyorsa drun şunu bilmesi gerekir tüpünü patlatabilir duş gebelik durumu ve oldukça risklidir..O nedenle bekleyelim dediği zaman aralığı ben biraz çok buldum burdan bir kıllandım doktorunaa benimde sağlıksız gideb ve bitirdiğimiz bir gebeliğim oldu ama dış gebelik ihtimali çok düşük gibiydi değerler max 69 idi ona rağmen 2 günde bir gittim kan verdim takipte kaldım.takip önemli canım bu birrr.ikincisi ultrason ÇOK FARK EDERRR yani o görememiş olabilir hemen daha iyi bir dr yada hastaney gitmeni öneririm.çok beklenen bir bebekmiş inşallahhhh yaşadığın son kaygın olur ve gördüm sağlıkla benimle dersin.ve sağlıklı bir gebelik mümkünse kan değerlerine göre görmen gerekli tatlım:26:Bence hiç durma farklı bir yere git inşallahhh Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder...dualarım seninle
Merhaba Derin dr a açıkçası pek güvenmiyorum çünkü benim çikolata kistim var beni ameliyat edecekti normal yoldan hamile kalamayacağımı ameliyatta yumurtalığımı alabileceğini ondan sonrada tüp bebek yapacağını söylemişti ben o ay hamile kaldım ve sanki bu dr un hiç işine gelmedi. muayene sırasında bi ara küçük bişi görür gibi oldum filan dedi sonra göremedim dedi.amaaan değiştircem zaten başka bi dr a gitcem. normal hamileliklerde hcg artışı 2 günde bir 2 ye katlanıyomuş dış gebelikte az artıyomuş yada düşüyomuş.bugün kan tahlili verdim eğer düşüş veya az bi artış varsa hemen gidicem başka bi dr a.yarın belli olacak.öyle zırt bırt ultrasona da girmek istemiyorum zararı olur diye, biraz bekleyim bebişim büyüsün görücem diye hissediyorum, çok şükür ağrım kanamam bişiyim yok. güzel dileklerin ve duaların için çok sağolll umarım dediğin gibi olur canımmm...
Slm kızlar ben buralarda yeniyim ben tup bebek yaptırdım bugün 19 gun oldu 12.gun test yaptırdım 192.71 çıktı sonra 4 gun bekleyip tekrar yaptırdım o zamanda 1467 çıktı gebesin dediler ama ben hala korkuyorum Aralık 8 de muayeneye gidecegim bakalım gözükecek mı yorumlarınızı bekliyorum
edi merhabaaöncelikle sana beklemeden farklı bir doktora gitmeni kesin kes tavsiye ederim.çünkü eğer dış gebelik riskinden şüpheleniyorsa drun şunu bilmesi gerekir tüpünü patlatabilir duş gebelik durumu ve oldukça risklidir..O nedenle bekleyelim dediği zaman aralığı ben biraz çok buldum burdan bir kıllandım doktorunaa benimde sağlıksız gideb ve bitirdiğimiz bir gebeliğim oldu ama dış gebelik ihtimali çok düşük gibiydi değerler max 69 idi ona rağmen 2 günde bir gittim kan verdim takipte kaldım.takip önemli canım bu birrr.ikincisi ultrason ÇOK FARK EDERRR yani o görememiş olabilir hemen daha iyi bir dr yada hastaney gitmeni öneririm.çok beklenen bir bebekmiş inşallahhhh yaşadığın son kaygın olur ve gördüm sağlıkla benimle dersin.ve sağlıklı bir gebelik mümkünse kan değerlerine göre görmen gerekli tatlım:26:Bence hiç durma farklı bir yere git inşallahhh Allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder...dualarım seninle
ayşeee tebriklerrrrcanım tahmin ederim çokk sancılı bir süreç bu...değer katlanır mııı hadi katlandı kese görünürmüü buk buklar duyulur mu...Drum derki anneliğin doğasında var bu sürekli kaygılı olma hali...umarımm sağlıkla miniğini görürsünnn ve kucağına alırsınn Allah yardımcın olsun sağlık versin
canım ben tam 5+1 haftalıkken doktora gititğimde vajinal ultrasonda kese görünmemişti ,hatta doktor kanaman mı oldu kese yok dediğinde çok kötü olmuştum ,daha sonra çözünürlüğü yüksek bi ultrasonla tekrar baktığında zar zor 5 mm keseyi görmüştü.beta hcg ve progesteron testlerini istemişti ozman beta hcg 3578 çıkmıştı 2 hafta sonra gittiğimde de kalp atışlarını duymuştum ama geç döllenme olmuştuu galiba adetimle uyumlu değildi gebelik haftam,allaha şükür şimdi uyumlu.o yüzden bence doktorunu değiştir yada üniversite hastanesine git onların ultrasonları daha iyi oluyor hakkında hayırlısı olsun ama normal gebeliktir büyük ihtimalle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?