Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni merakta bıraktınız şimdi kızlar... normalde 48 saatte bir hcg ikiye katlıyor ya yarın gidicektim bugün mü gideyim sizce
dün gittim gün aşırı bakılıyormuş kıyas yapmak için dün bakmadılar bugün çağırdılar ilkindede akşam 6 gibi yaptırmıştım. bugün gidiyorum tekrar.. bence ben bu ay kimyasal gebelik dedikleri olayı yaşadım yani embriyo tutunmadan düşermiş.. genel hamileliklerin yüzde 50 si bu şekilde sonuçlanırmış 1-2 günlük adet gecikmesiyle.. insanlarda normal adet gördüklerini zannederlermiş ama erken düşük denilen olay bu.. neyse bugün gidicem canım yarın yazarım..internette konuyu deştim birazcık allah korusun kötü şeyler geliyo insanın aklına ..dış gebelik filan allah muhafaza..
bu arada yatmadım normal işe devam ettim.. (
haaa buna kzıarım işte ii nane yedinnnnnnnnnnnnnklava:
tatlı cadı selam, yarın yazarım demiştim bugün yazıyorum ancak giremedim.. arkadaşım dediğim gibi çok erken düşük yaşamışım ben.. hcg 168 den 0,01' e düşmüş.... tutunamamış yani bebişim.. allahtan ümit kesilmez tabi bidahaki sefere inşallah böyle bişey yaşamam