• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG DEGERIM 13,88

Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
Burada 8 değerle ogrenenler olmuştu.daha çok yeni ondan düşüktür bence.iki gün sonra tekrar kan vereceksiniz değil mi.

Evet cnm 2.gun sonra tekrar kan vericem ama korkuyorum kimyasaldir die.
2 gün sonra iki katı yüksek olursa sorun çıkmaz.ama değer yeni olduğunu için düşük.dedigim gibi 8 değerli bı arkadaş gebeliği olmuştu burda.yumurtlama ne zamandi canım bir gün degerlendirmissin ya.

Yumurtlamanın üstünden daha 10 gün geçmiş bence normal. Değerleriniz yükselir inşallah. Stres yapmayın. Ancak kana o kadar karışmıştır.

Arkadaşlar merhaba ben de bişey sormak istiyorum. Adete 3-4 gün kala Betahcg değerim 59 çıktı. Ben de 4 yıldır bekliyorum. Doktora gittim nolur nolmaz diye düşük önleyici başlattı ama iyi de konuşmadı bana da kimyasal olabilir, seni gebe saymıyorum filan dedi. Aklıma kötüyü getirmek istemiyordum zorla getirtti ağlayarak çıktım yanından. 4 yıl önce bir düşüğüm, negatif tüp bebek denemelerim var sanırım o yüzden öyle konuştu. O andan beri ya sağlıksız gebelikse diye içim içimi yiyor. İlaç etkisiyle belki deli gibi bi baş ağrısı da girdi, hiç uyuyamadım. Stres yapıyorum diye de ayrıca strese girdim. Nasıl geçecek bu 48 saat.

Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
Canım benim de adete 4 gün kala 15 çıkmıştı öyle öğrenmiştim gayet normal bir değer bence. Evet kimyasal olabilir boş gebelik olabilir dış gebelik olabilir bu ihtimaller bütün gebeliklerde var ama doktorlar zaten kalp atışı görmeden hamile saymıyorlar bizi o yüzden sen 2 günde bir artışını takip et gerisini düşünme bak biz 6 ayı bitirdik bile oğlumla :)

Geç dollenmenin senin ne zaman yaptığınla değil dollenmenin ne zaman gerceklestigi ile ilgisi var yalnız.
Sperm 3 gun yaşıyor (hatta bazen 5)
Iliskiden 3 gün sonra döllenme gerçekleştiyse gec döllenme olmuştur.

Geç dollenmenin senin ne zaman yaptığınla değil dollenmenin ne zaman gerceklestigi ile ilgisi var yalnız.
Sperm 3 gun yaşıyor (hatta bazen 5)
Iliskiden 3 gün sonra döllenme gerçekleştiyse gec döllenme olmuştur.
Hadi ya ben geç döllenmeyi geç yumurtlama olarak düşünüyodum :(
ozaman inşallah geç döllenmedir ya

Back
X