- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi cennetciim051215
Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada 8 değerle ogrenenler olmuştu.daha çok yeni ondan düşüktür bence.iki gün sonra tekrar kan vereceksiniz değil mi.Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
1 kere birliktelik oldu cnm oda yumurtlama gununde oyuzden o ihtimali vermedim hicGeç döllenme olabilir tabi ki. 2 gün sonra tekrar kan verin.
Evet cnm 2.gun sonra tekrar kan vericem ama korkuyorum kimyasaldir die.Burada 8 değerle ogrenenler olmuştu.daha çok yeni ondan düşüktür bence.iki gün sonra tekrar kan vereceksiniz değil mi.
Dollenmesi geç olmustur ve rahme ulasması gecıkmıstir, hersey olabılır, ınsallah degerınız yukselır, 2 gun sonra netleşir.. pozıtıf dusunün1 kere birliktelik oldu cnm oda yumurtlama gununde oyuzden o ihtimali vermedim hic
2 gün sonra iki katı yüksek olursa sorun çıkmaz.ama değer yeni olduğunu için düşük.dedigim gibi 8 değerli bı arkadaş gebeliği olmuştu burda.yumurtlama ne zamandi canım bir gün degerlendirmissin ya.Evet cnm 2.gun sonra tekrar kan vericem ama korkuyorum kimyasaldir die.
Ama olmuş.1 kere birliktelik oldu cnm oda yumurtlama gununde oyuzden o ihtimali vermedim hic
27 marttaydi cnm2 gün sonra iki katı yüksek olursa sorun çıkmaz.ama değer yeni olduğunu için düşük.dedigim gibi 8 değerli bı arkadaş gebeliği olmuştu burda.yumurtlama ne zamandi canım bir gün degerlendirmissin ya.
Insallah cnmDollenmesi geç olmustur ve rahme ulasması gecıkmıstir, hersey olabılır, ınsallah degerınız yukselır, 2 gun sonra netleşir.. pozıtıf dusunün![]()
Değerin çok normal önemli olan artış.Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
Stres yapma sakın.Evetinsallah artar
![]()
Değerin normal canım iki gün içinde yükselir bence de.merak etme sen.27 marttaydi cnm
Canım benim de adete 4 gün kala 15 çıkmıştı öyle öğrenmiştim gayet normal bir değer bence. Evet kimyasal olabilir boş gebelik olabilir dış gebelik olabilir bu ihtimaller bütün gebeliklerde var ama doktorlar zaten kalp atışı görmeden hamile saymıyorlar bizi o yüzden sen 2 günde bir artışını takip et gerisini düşünme bak biz 6 ayı bitirdik bile oğlumla :)Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
Geç dollenmenin senin ne zaman yaptığınla değil dollenmenin ne zaman gerceklestigi ile ilgisi var yalnız.Kizlar bata 4 gun kala bugun 13,88 cikti..doktor ic acici konusmadi..gec dollenme ihtimalide yok cunku 1 gun degerlendirdik.. sizde de bu sekilde olup ilerledimi gebeliginiz ??
Hadi ya ben geç döllenmeyi geç yumurtlama olarak düşünüyodumGeç dollenmenin senin ne zaman yaptığınla değil dollenmenin ne zaman gerceklestigi ile ilgisi var yalnız.
Sperm 3 gun yaşıyor (hatta bazen 5)
Iliskiden 3 gün sonra döllenme gerçekleştiyse gec döllenme olmuştur.