• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg değeri

Mrb benim değeri 128.9 çıktı. Adetim 5 gün geçti. Nette kötü yorumlar var.canim çok sıkıldı dış gebelik ihtimali varmi.doktor ultrasonda göremedi. Ama bna vitamin verdi ters bişey olsa verirmiydi.
canım bu değer hangi günün değeri buarada

söyle anlatiyim 20 Şubat en son adet tarihim. Pazrtesi kan da çıktı. Dün de değer için kan verdim yani bu Dünün değeri. Normal degil dimi dusuk
tek gün bakılan değerle birşey söyleyemezsin canım geç döllenmede olabilir iki güne iki katlaması lazım değerin benim ilk 60 iki gün sonra 271 çıktı o zaman rahatladım bende

Acaba haftaya saliyi beklemeden yarın yaptirsam mi bidaha içim rahatlar belki. Zaten doktor bidaha yapalım demedi ultrasonla bakarız dedi.

Acaba haftaya saliyi beklemeden yarın yaptirsam mi bidaha içim rahatlar belki. Zaten doktor bidaha yapalım demedi ultrasonla bakarız dedi.
canım belliki senin için rahat değil bence baktır yükseldiyse doktoru bekle ben doktora görünmeden kendim öğrendim yükselişine baktım ikinci kere doktoroda bir iki hafta sonra kesesini görmeye gidicem

Hiç rahat degil içim kendimi kaptirmamaya çalışıyorum eşimi kisitliyorum bana hamile gibi davranma diyorum. Acayip bi haldeyim. Yarın yaptiricam tsk ederim cvp verdiğin icin

Hiç rahat degil içim kendimi kaptirmamaya çalışıyorum eşimi kisitliyorum bana hamile gibi davranma diyorum. Acayip bi haldeyim. Yarın yaptiricam tsk ederim cvp verdiğin icin
Ah ya bende ilk oyleydim ama değerim cok dusuktu söylemedim eşime 60 i gördün hemen söyledim ama sunuda söyledim kaptirmayalim düşük olur birşey olur fazla uzuluruz iki gün geçti tekrar baktirdik yükseldi degerimiz çok daha rahatsız.bundan sonrada bi aksilik olursa da Allahtan biz mutluluğumuza bakıyoruz çok şükür.sende yarin bak rahatla biraz mutluluğunu boyle golgeleme

Mrb benim değeri 128.9 çıktı. Adetim 5 gün geçti. Nette kötü yorumlar var.canim çok sıkıldı dış gebelik ihtimali varmi.doktor ultrasonda göremedi. Ama bna vitamin verdi ters bişey olsa verirmiydi.
ultrasonda ancak en güzel 6. haftadan sonra görünüyor net olrak. doktorlar hep herşeyin kötsünü söylyorlar aklında bulunsun çok inanma onlara. vitamin için de bence başka doktora da git sor hamile isen vitamin hemen kullanmak doğru mudur diye folik asit kullanıyor ama o ise kullanılıyor.

Back
X