Hcg degeri

olurolur

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
223
43
318
Kizlar adetten bir gun sonra hcg degerim 49.28 sizce normal mi bana biraz dusuk geldi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence hamilelik için gayet yeterli bi değer, 2 gün sonra tekrar yaptırabilirsin 2.katına çıkmışsa herşey normaldir canım, hayırlı olsun şimdiden

Cok tesekkur edrm Allah herkese nasip etsin ins

Cok tesekkur edrm Allah herkese nasip etsin ins

cnm sadece 1 gün geçtide bu değerse normal arkadaşında dediği gibi 1 gün arayla en az 2 katına çıkması lazım Hayırlı olsun...

cnm sadece 1 gün geçtide bu değerse normal arkadaşında dediği gibi 1 gün arayla en az 2 katına çıkması lazım Hayırlı olsun...

Kızlar ya şubat 14 sat. Bu ay adet olmayınca ayın 21 inde evde test yaptım ikinci çizgi çok silikti.22 martta bhcg de 23.46 çıktı hamileyim :) bugün yani ayın 24 ünde 77.79 çıktı bhcg. Doktor artış iyi dedi.fakat 2 düşük sonrası kan pıhtılaşması oldgnu ögrendim.clexan igneye başladım .cumartesiden beri kullanıyorum. Geç döllenme sanırım fakat bu sorun olurmu acaba.doktora soramadınm acil doguma gitti.haftaya salı kontrole gidicem tekrar. Herşey yolunda gider inş :)

Evt sadce bir gun gecti ama baskalarinin yazdklarni okuyorum onlarinki baya bi yuksek beklemekten baska yapck bise yok

cnm içini ferah tut herşey olacağına varırmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah sakın stres yapma....

İimren inş hicbi sorun cikmaz ve cok ii sonuclanir..icini ferah tut ve dua et hayirlisini versin rabbim

Cnm adetin kac gun gectiginde degerin 77 cikti?

son adet tarihim 17.02.2014 dün kan testi yaptırdım. 7,54 çıktı. batmalar, ağrılar ve akıntı şeklinde kahverengilik var.
perşembe günü 2. kan testini yapıcam ama içinizde buna örnek hamileliği devam edene tanık olan var mı. kimyasal gebelik mi diye çok korkuyorum.

Cnm gec dollenme olabilir..eger degilse dusuk cikmis..umarim hicbi sorun yasamazsin hamileligin devam eder

Baya yuksekmis degerin masallah bir gun sonra tekrar yaptir ikiye katlarsa iyi olur insallah

merhaba kızlar adetim 3 gün geçti benim de değerim 229 çıktı. doktor iki gün sonra tekrar gel ölçelim dedi kötü bir durum söz konusu değil dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…