- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Canım benim hcg değerim 11'den 0.21 e düştü hormona bakılmadı o yüzden adetin 3.günü gittiğimde bakacaklar
İnşallah sizede rabbim nasip eder yinebenim progesteron değerim düşük galiba.sizin progesteron kac çıktı .
Benimde öyle olmuştu gecikmenin 15-16.günü 11 çıkmıştı hcgKuzum bende adetim 20 gün geçtikten sonra öğrendim bende de geç döllenme olmuştu 102 ydi ögrendigim zman
Canim meraba ben bisey sormak istiyorum benm gecikmemin 19.gunu kac defa test yapildi sali gunu yaprim sifir cikti birde ayin 17.dr yaptirdim sence cikma ihtimali varmidirKuzum bende adetim 20 gün geçtikten sonra öğrendim bende de geç döllenme olmuştu 102 ydi ögrendigim zman
Yani bilemiyorumki canım normalde de adetin bu kadar geçermiCanim meraba ben bisey sormak istiyorum benm gecikmemin 19.gunu kac defa test yapildi sali gunu yaprim sifir cikti birde ayin 17.dr yaptirdim sence cikma ihtimali varmidir
Hayır canim cok duzene girdiYani bilemiyorumki canım normalde de adetin bu kadar geçermi
Peki doktora göründunmu neden geçiyor diyeHayır canim cok duzene girdi
Sali yaptik yoktu bisey 1haftadaha bekle dedi doktorPeki doktora göründunmu neden geçiyor diye
Sakin tarlusal falan kullanma canım bekleSali yaptik yoktu bisey 1haftadaha bekle dedi doktor
Doktor zaten hic bisey kullanma dediSakin tarlusal falan kullanma canım bekle
Hayırlısı olsun hakkinda canımDoktor zaten hic bisey kullanma dedi
Canim bak test yaptim cok hafif cikti 11.gunum son ilişkidenHayırlısı olsun hakkinda canım
CanimmmmHayırlısı olsun hakkinda canım
Iki gün sonra tekrardan yap canım varsa daha belirgin olurCanimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?