- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Pazartesi gideceğim canımPcoda yumurtlama belli olmayınca gebelik haftası hesaplaması zor oluyor. Artışı kontrol et düzgünse bebişin seninledir.
Kan vermeden 1 gün önce adet sancım oldu adet oluyormuşum gibiydi ama kanama yoktu tabiYani yenidir belki benimde dimi ondan çıkmıyordur
Peki adet ağrın falan oldu mu hiç
Kan vermeden 1 gün önce adet sancım oldu adet oluyormuşum gibiydi ama kanama yoktu tabi
Cok sevindim cnm tebrikler seni takip ediyordumArkadaşlar bugün 1 saat önce acilde kan verdim hamileymişim :) Adetim 17 gün geçmişti bugünle beraber ama değer 11.40 çıktı. Doktor 1 haftalık muhtemelen dedi. Geç döllenme mi acaba 11.40 değer kaç haftalık oluyor?
Umarım sağlıklı bir gebelik yaşıyorumdur 15-16 gün geciken adete 11.40 gibi çıkan hcg beni korkutuyor açıkçası :) bugün öğleden sonra doktoruma gideceğim canımBenim de bugün hafif mide ağrısı gibi ağrım oldu henüz olmadım ama bakalım sen ikinci kanı ne zaman vericeksin
Benim için büyük bir umutsun
İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur
Umarım sağlıklı bir gebelik yaşıyorumdur 15-16 gün geciken adete 11.40 gibi çıkan hcg beni korkutuyor açıkçası :) bugün öğleden sonra doktoruma gideceğim canım
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsinArkadaşlar yok mu kimse?
Hayırlısı olsun canım üzülme bir dahaki ay inşallah :)İnşallah öyledir canım gönlünü ferah tut
Rabbim hayırlısını naisp etsin
Ben adet oldum az evvel 17 gün gecikmenin üstüne
Değerler düzenli artmış hemen kötü düşünme canım bir risk faktörü olsaydı söylerlerdiKızlar merhaba ben de aynı dertten muzdaribim
Son adet tarihimi hatırlamıyorum
Ama 15 de 20 Ocak arası diye düşünüyorum aklımda kalan o
13 Şubat'ta kan testim 159,60 çıktı
15 Şubat'ta 372 çıktı
16 Şubat'ta 573 çıktı
Doktor karından keseyi henüz göremedi
Yaklaşık üç üç buçuk 4 hafta arasında olduğunu söylüyorlar
Ama kafam çok karıştı sizce değerleri normal bir artış göstermiş mi
İnşallah öyle olur kötü bir şeyle karşılaşmak istemiyorum inan kiDeğerler düzenli artmış hemen kötü düşünme canım bir risk faktörü olsaydı söylerlerdi
Benim adetim düzensiz ve pko var bende ilk kan testinde çıkmadı ikinci kan testi 11.41 çıktı (cuma günü ) bugün doktor 3günde bir düzenli kan testini takip edicez dedi stresli bir süreç Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah öyle olur kötü bir şeyle karşılaşmak istemiyorum inan ki
Benim değerler düştü kimyasal gebelikmiş ama seninki yükselir inşallahPazar günü kan testi yaptı doktor değer 18 çıktı .pazartesi gene yaptık oda 32 çıktı.ama progesteron testi de yaptı o 4 çıktı .sanki sağlıkli bir gebelik değil dedi yarın gene kan testi verecem bakacak artı mı diye bana dua edin lütfen.yada değerleri böyle olup ilerleyen oldu mu acaba
İnşallah sizede rabbim nasip eder yineBenim değerler düştü kimyasal gebelikmiş ama seninki yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?