hcg değeri/konu tekrarı

shresrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
273
315
33
Merhaba

Hamile olduğumdan şüphelenip eczaneden test aldım 2. Çizgi silik çıktı ertesi gün yani dün adetim 2 gün gecikmeli olarak oldu ama herzamankine göre kanamam çok az bugünde bitti gibi .bu sabah kan testide yaptırdım değeri 4.32 çıktı sonuç ne anlayamadım klinikteki doktor 10 gün bekle yine yap dedi ama zaman geçmez o zamana kadar . Sizce sonuç nediiir ?

Supheli belki kimyasal gebelik olabilir adetinle dusebilir yada gec dollenmis olabilir zamanla leke gider kan degerin artar hayirlusi olsun canim

Teşekkür ederim adetim dün başladı ama şimdi bitti gibi bugün sabah yaptırdım testide mecbur beklicem bi kaç gün bidaha yaptırıcam test ama bugün sabahtan beri çok bel ağrım var sebebi nedir acaba

Sen her ihtimale hazırlıklı ol canım. Şu an kimyasal yaşıyorum inanılmaz bir hayal kırıklığı. Inşallah senin Sonun benim gibi olmaz ama tavsiyem ne olur çok kaptırma kendini.

Sen her ihtimale hazırlıklı ol canım. Şu an kimyasal yaşıyorum inanılmaz bir hayal kırıklığı. Inşallah senin Sonun benim gibi olmaz ama tavsiyem ne olur çok kaptırma kendini.
Çok hazırlıklı değildim zaten planlanmış değildi yani ama belirtileri oluncada heyecanlanmadım desem yalan olur. Hakkımızda hayırlısı geçmiş olsun sanada . Ağrı yaşıyormusun sen de ?

Çok hazırlıklı değildim zaten planlanmış değildi yani ama belirtileri oluncada heyecanlanmadım desem yalan olur. Hakkımızda hayırlısı geçmiş olsun sanada . Ağrı yaşıyormusun sen de ?
Daha kanamam başlamadı canım ama başlayacak o kesin. Heyecan sonrası yaşanan o kırgınlık var ya inan çok kötü. O Yüzden sen her ihtimali düşün canım. Ama şu yönden olumlu düşün hamile kalabiliyorsun

Teşekkür ederim adetim dün başladı ama şimdi bitti gibi bugün sabah yaptırdım testide mecbur beklicem bi kaç gün bidaha yaptırıcam test ama bugün sabahtan beri çok bel ağrım var sebebi nedir acaba
illa on gun bekleme salı gunu falan yap deher dusuk olacaktır normalse tabı ama artacak mı onu gormek lazım ınsallah artar bana gec dollenme olmus gıbı geldı

illa on gun bekleme salı gunu falan yap deher dusuk olacaktır normalse tabı ama artacak mı onu gormek lazım ınsallah artar bana gec dollenme olmus gıbı geldı
Pazartesi bile yaptırabilirim ben bu içimdeki merakla :)

Tamam canımm sendr sıkıntı yapma kensine hayırlısıyla zamanı grlince yine olur inşallah

Tamam canımm sendr sıkıntı yapma kensine hayırlısıyla zamanı grlince yine olur inşallah
Bununla 3. kaybım oldu 10 ayda. Sağlıklı doğum yapabilir miyim inan bilmiyorum. Neyse canım beni boşver ben umutsuz vakayım inşallah sen hamilesindir

İyi düşün her zaman teşekkür ederim iyi dileklerin için
Çok sağol canım ya ben alıştım kaybetmeye. Gelen gidiyor artık sahiplenmiyorum hamile kalınca zaten kimseye de demiyorum test pozitif olunca bile :)

Çok sağol canım ya ben alıştım kaybetmeye. Gelen gidiyor artık sahiplenmiyorum hamile kalınca zaten kimseye de demiyorum test pozitif olunca bile :)
Bende kimseye bişy demedim daha tam kesin olsun öyle söylerim bi eşim biliyo :)

Hayır hiçbişy yapmadım zaten 1yıllık evliyiz daha erken diye düşünüyoduk doktora hiç gitmedik tedavi gerektircek bi durum yoktu çok şükür
o zaman var bence cunku b-hcg bebek yosa 0 cıkar ama ınsallah kımyasal degıldır cnm

canım bende de 4 tane var uzme tatlı canını hayırlısı boyle bak yazzzmıssın sen de dert etme dua et dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…