hcg değeri az artıyor, nolur yardımmmmm :(

mayd

Allah'ım sen koru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
208
2
26
Mardin
kızlar bir fikri olan varsa nolur bişeyler söylesin. çok büyük bir ümitsizliğe kapılmış durumdayım.
sat 15 mart. 8 nisanda hcg 52,9, 13 nisanda yani bugün 168
çok az artmış, daha önce iki bebeiğimi kaybettim ve bir daha aynı şeyleri yaşama düşüncesi bile beni mahvediyor. değeri böyle yavaş artıp sağlıklı hamilelik geçiren var mı? bir de %60 artarsa da normal kabul edilir diyorlar. bu doğru mu? eğer doğruysa hala ümidim var demektir.
lütfen morale çok ihtiyacım var (((

evet iki kat artış olmuyo bazen..
ama diğer testi iki gün sonra yaptırın..en az 1.5 kat artması gerek..

evet iki kat artış olmuyo bazen..
ama diğer testi iki gün sonra yaptırın..en az 1.5 kat artması gerek..

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum
benim gibi böyle değeri yavaş artıp sağlıklı hamilelik geçiren varsa umudum olucak. senin değerlerin nasıldı hatırlıyor musun canım?

var canım rahat ol..özellikle tüp bebekte filan çok oluyoçç
ben sadece bir kez yaptım test..
inş. değerin 2 katına çıkar canım

Ben varım:) Canım benim değerlerim de pek iki kat artmadı. 18 ile başladım. 50 sonra 80 küsür oldu. Sonra 150 falan. Daha da yaptırmadım. Oluruna bıraktım. 10 gün sonra değerim 2089 olmuştu:) Bebeğin sağlıklıysa düşmez ve seninle kalır. Zaten çok erken öğrenmişsin. Ben de öyle acele etmiştim. Biraz daha sabırlı olsak bu stresi hiç yyaşamayacaktık. Adet bir hafta geçtikten sonra kan testi yapsaydım o kadar üzüntüyü çekmeyecektim. Benim de sana tavsiyem zor ama bir kere daha test yaptır ve bırak bekle. İnşallah Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder sana hayırlısıyla canım.

sana ne kadar teşekkür etsem azdır, çok moral oldun bana canım yaa gerçekten Allah razı olsun. inşallah dediğin gibidir. bende kan pıhtılaşması olduğu için önceden 2 düşük yaşadım, iğne kullanmam gerektiği için erken öğrenmem gerekiyordu. inşallah dediğin gibi olur, bebeğim beni bırakmaz.
Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Haberlerini bekliyoruz canım. Mutlaka yaz olur mu? Allah yardımcın olsun.

maalesef olmadı canım. 3. bebeğim de gitti 168 olan değerim 2 gün sonra 80'e düşmüştü. yani kimyasal gebelik. kanamayla birlikte atıyorum. Bu son kaybım olur inşallah... çünkü çok yoruldum artık hayattan tat alamıyorum artık. tek tesellim tekrar kürtaj olmak zorunda kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…