- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
kaç haftalık ve hcg değeriniz kaçtı acaba doktor 6000 de görülür dedi keseKızlar bugün kesemi gördüm 6.7mmçok şükür büyük stresim son buldu, darısı bütün bekleyenlerin başına
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalık ve hcg değeriniz kaçtı acaba doktor 6000 de görülür dedi keseKızlar bugün kesemi gördüm 6.7mmçok şükür büyük stresim son buldu, darısı bütün bekleyenlerin başına
![]()
Karından ultrasonda 5000 ve ustunde gözüküyor kese.kaç haftalık ve hcg değeriniz kaçtı acaba doktor 6000 de görülür dedi kese
Maşallah canım darısı başınıza keseyi gördüğünüzde kaç haftalıktı hcg değeriniz kaçtı acabaKızlar bugün kesemi gördüm 6.7mmçok şükür büyük stresim son buldu, darısı bütün bekleyenlerin başına
![]()
Merhaba düzenli olarak artmış olması gerekirdi ama doktordan başka kimse bilemez keşke bugün hemen gitseydiniz. Yani bende şöyle bi durum olmustu adetim 3 gün geçmesine rağmen ilk bhCG değerim 8 Cikti sonra kademeli olarak yükseldi.İnslalh hamilesinızdir. Çokta insanları dinlemeyin. Herkes bisey söyler bana da bhcg 8le hamilelik zor diyorlardı şükürler olsin o 8lı değerle ben şuan 3.ayimi bitiridm. Haberdar edin burdan merak edıyorum doktor ne diyecek acabaLtfn bana yardımci olun dört gün önce kan verdim 78.04hcg değerim gebeyim evet ama aradan üç gün geçtikten sonra dün kan verdim 114.6cikti değerim yarın doktora gidicem değerim. İkiye katlanması çok korkuyorum adet düzensizliğim olduğu için döllenme ne zmn oldu ne kdr adetim gecikti bilemiyorum böyle düşük şekilde hcg degeri ilerleyip daha sonra yükselen ve gebeligi devam eden arkadaşlar ltfn yazın moral olsun
Allah yardımcıniz olsun hersey gönlünüzce olsun inşallah yani tok yada aç farketmiyor diye biliyorum. Umarım yarım güzel haberler verirsiniz. Allah kimsenin umudunu kırmasin zorlu bi süreç bnde yaşadım. Kaç yıllık evlisinizAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada çok şey deniyor yam iki katı artması gerekirken bnm degerlerim daha az artış gösteriyo ve uyku uyuyamıyorum Allah kimseyi zor duruma sokmasin
Amin rabbim bukadar istediğiniZi boşa çevirmez inslalh..Güzel haberleriniZi bekliyor olacagim..herşeyin hayırlısı olsun inslalh yarın hiç bi sıkıntı olmadan evinize dönersinizAyrıca aile hekimi diğer testlerde demir Cook düşük dedi hicmi gunese çıkıp kolunu bacağını açmadın dedi normalde üçüncü ayda başlanması gereken devid-3vitaminine bana hmn başlattı çok eksik dedi bilmiyorum ne olacak yarın mutlaka yazcam sonucu dualarınızi bekliyorum ltfn sizde hamileymiş siniz hamilelerin dualar kabul olur insalah sizin gibi bnde bebeğimi hissedeceğim günleri görmek isterim
Çok çok üzüldüm cok geçmiş olsun ama kendinizı çok yıpratmayın evet anlıyorum kolay deil uzulmememk elde deil ama Nasipten öteye gidiliyor malesef vardır elbet daha güzel bi zamanıDeğerim 114den 115e çıkmış sadece doktor iki gün içinde regl olursan kimyasal gebelik yoksa perşembe günü gel değer 1000olmadan iğneyle ilaçla tedavi etmemiz gerekiyok yoksa tüpler patlar dedi anlican iz gebelik gerçek Bi gebelik değil çok üzgünüm
Son adet tarihi baz aliniyor bhcg ye göre değil. Son adet tarihiniz ayın maçı yazın burdan ben siZe hesaplayayimkızlar beta 1329 değer kaç haftalık tahminen bilgisi olan varmı yarın dr gitcem