HCG Değer Artışları

Kızlar bugün kesemi gördüm 6.7mm 🤭 çok şükür büyük stresim son buldu, darısı bütün bekleyenlerin başına 🙏🏻
Maşallah canım darısı başınıza keseyi gördüğünüzde kaç haftalıktı hcg değeriniz kaçtı acaba

Ltfn bana yardımci olun dört gün önce kan verdim 78.04hcg değerim gebeyim evet ama aradan üç gün geçtikten sonra dün kan verdim 114.6cikti değerim yarın doktora gidicem değerim. İkiye katlanması çok korkuyorum adet düzensizliğim olduğu için döllenme ne zmn oldu ne kdr adetim gecikti bilemiyorum böyle düşük şekilde hcg degeri ilerleyip daha sonra yükselen ve gebeligi devam eden arkadaşlar ltfn yazın moral olsun

Ltfn bana yardımci olun dört gün önce kan verdim 78.04hcg değerim gebeyim evet ama aradan üç gün geçtikten sonra dün kan verdim 114.6cikti değerim yarın doktora gidicem değerim. İkiye katlanması çok korkuyorum adet düzensizliğim olduğu için döllenme ne zmn oldu ne kdr adetim gecikti bilemiyorum böyle düşük şekilde hcg degeri ilerleyip daha sonra yükselen ve gebeligi devam eden arkadaşlar ltfn yazın moral olsun
Merhaba düzenli olarak artmış olması gerekirdi ama doktordan başka kimse bilemez keşke bugün hemen gitseydiniz. Yani bende şöyle bi durum olmustu adetim 3 gün geçmesine rağmen ilk bhCG değerim 8 Cikti sonra kademeli olarak yükseldi.İnslalh hamilesinızdir. Çokta insanları dinlemeyin. Herkes bisey söyler bana da bhcg 8le hamilelik zor diyorlardı şükürler olsin o 8lı değerle ben şuan 3.ayimi bitiridm. Haberdar edin burdan merak edıyorum doktor ne diyecek acaba

Yarın kesinlikle sonucu yazcam inşallah olumsuz olmaz dualarınızi bekliyorum müminin mümine duası daha çabuk kabul olurmuş Bn herkese dua ediyorum umarım Hersey güzel olur kan verirken aç tok fark ediyom değerlerde bnm Bi bilgim yokda

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada çok şey deniyor yam iki katı artması gerekirken bnm degerlerim daha az artış gösteriyo ve uyku uyuyamıyorum Allah kimseyi zor duruma sokmasin

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada çok şey deniyor yam iki katı artması gerekirken bnm degerlerim daha az artış gösteriyo ve uyku uyuyamıyorum Allah kimseyi zor duruma sokmasin
Allah yardımcıniz olsun hersey gönlünüzce olsun inşallah yani tok yada aç farketmiyor diye biliyorum. Umarım yarım güzel haberler verirsiniz. Allah kimsenin umudunu kırmasin zorlu bi süreç bnde yaşadım. Kaç yıllık evlisiniz

Iki sene olacak pcos hastasıyım yumurtlama gerceklesmiyordu bu ay ilaca başlayacaktım gebelik icin adet olmayı bekliyordum gebe olduğumu öğrendim Rabbım tedavisiz nasip etti ama inanın mutluluğunu yaşayamadım dış gebelik korkusuyla ölüyorum sanki youtubeden Izliyorum bazı durumlar var dış gebelik ihtimalini yükseltmek için çikolata kıstı tüpler de tıkanıklık ve yapisiklikk gibi Bn beş ay önce rahim filmi çekindim ve Hersey güzeldi tüpler acıktı o yüzde ihtimal vermek istemiyorum

Daha şimdiden etrafımdaki insanlarin sözlerinden bıktım ztn adet düzensizliği var her ay geciken adetten dolayı defalarca test yapip negatif sonuç almaktan yoruldum ramazandan önce Dr gittim klomenle başla dedi ramazana denk geldiği için bebek fikrini Bi ay erteledim ramazanda kafamdan tamamen çıkarmıştı nasılsa ilaca başlıcam DİE orucumu tuttum bol bol dua ettim ve Rabbım nasip etti şükürler olsun inşallah devam eder gebeligim

Ayrıca aile hekimi diğer testlerde demir Cook düşük dedi hicmi gunese çıkıp kolunu bacağını açmadın dedi normalde üçüncü ayda başlanması gereken devid-3vitaminine bana hmn başlattı çok eksik dedi bilmiyorum ne olacak yarın mutlaka yazcam sonucu dualarınızi bekliyorum ltfn sizde hamileymiş siniz hamilelerin dualar kabul olur insalah sizin gibi bnde bebeğimi hissedeceğim günleri görmek isterim

Ayrıca aile hekimi diğer testlerde demir Cook düşük dedi hicmi gunese çıkıp kolunu bacağını açmadın dedi normalde üçüncü ayda başlanması gereken devid-3vitaminine bana hmn başlattı çok eksik dedi bilmiyorum ne olacak yarın mutlaka yazcam sonucu dualarınızi bekliyorum ltfn sizde hamileymiş siniz hamilelerin dualar kabul olur insalah sizin gibi bnde bebeğimi hissedeceğim günleri görmek isterim
Amin rabbim bukadar istediğiniZi boşa çevirmez inslalh..Güzel haberleriniZi bekliyor olacagim..herşeyin hayırlısı olsun inslalh yarın hiç bi sıkıntı olmadan evinize dönersiniz

Değerim 114den 115e çıkmış sadece doktor iki gün içinde regl olursan kimyasal gebelik yoksa perşembe günü gel değer 1000olmadan iğneyle ilaçla tedavi etmemiz gerekiyok yoksa tüpler patlar dedi anlican iz gebelik gerçek Bi gebelik değil çok üzgünüm

Değerim 114den 115e çıkmış sadece doktor iki gün içinde regl olursan kimyasal gebelik yoksa perşembe günü gel değer 1000olmadan iğneyle ilaçla tedavi etmemiz gerekiyok yoksa tüpler patlar dedi anlican iz gebelik gerçek Bi gebelik değil çok üzgünüm
Çok çok üzüldüm cok geçmiş olsun ama kendinizı çok yıpratmayın evet anlıyorum kolay deil uzulmememk elde deil ama Nasipten öteye gidiliyor malesef vardır elbet daha güzel bi zamanı

Öyle tabi Allah hayırlısını versin şimdi en kısa zamanda bu durumdan kurtulmaya bakcaz kismet

kızlar beta 1329 değer kaç haftalık tahminen bilgisi olan varmı yarın dr gitcem

Son adet tarihim 1-5 mayis ama bn adet düzensizliğim var pcos olduğum için çok düzensiz yani yumurtlama ve döllenme ne zamn oldu bilmiyorum ayrıca arkadaşlar şu anda bnde kahverengi lekelemme oluştu bu kimyasal gebelik mi yoksa did gebelik belirtisi midir doktor iki gün içinde adet görürsen bu iyi çünkü kimyasal gebelik tir ve bu şekilde atarsın yoksa dış gebelik tir demişti acaba dış gebelikte böle lekelemme oluyormu

Back
X