- 20 Şubat 2024
- 361
- 1.367
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne dedi ultrason görüntüsüne göre 6+1 günlük hamilesiniz diyor bu doktorda salak değil ya sonuçta orada demekki hamilelik varki ölçmüş diyor .bende bebeğimi kaybettim cumartesi günü şuan düşük olmasını bekliyorum inşallah sizin bebeğiniz vardır ama ultrason resmine göre bebegi ölçmüş kaç haftalık olduğu bile yazıyorEvet kese var şaka gibi değil mi ?
Senin kesen var ama kuzucum yukarıdakinde görünmüyordu kese başka bir yerde daha ver tahlil belki yanlışlık vardırAynı durum benim başıma geldi kan <1.20 alttaki de ultrason fotoğrafı 5+2 dediEki Görüntüle 3416921
Ya bilmiyorum çok üzgünüm öyle yanlışlık fikrini h düşünmedimSenin kesen var ama kuzucum yukarıdakinde görünmüyordu kese başka bir yerde daha ver tahlil belki yanlışlık vardır
Peki evde test yaptın mı?Aynı durum benim başıma geldi kan <1.20 alttaki de usta fotoğrafı 5+2 dedi
Ya bilmiyorum çok üzgünüm öyle yanlışlık fikrini h düşünmedim
Peki evde test yaptın mı?
Fotoğrafta minicik bir kese görüyorum. Kan tahlili yanlış belki de evde gebelik testi yapsan aslında ben de merak ettim durumunu şimdi çok garipYapmadım canım kasık ağrısı ile gittim hem kist hem gebelik çıktı kan verelim dedi sonuçta önce kanda çıkmıyor mu idrar testi yapmadım kafayı yicem ya çok anlamsız bir durumdayım yarını beklicem mecburen
Evde test yaptım çok çok çok çok silik çıktı yani 1.20 olacak kadar silikFotoğrafta minicik bir kese görüyorum. Kan tahlili yanlış belki de evde gebelik testi yapsan aslında ben de merak ettim durumunu şimdi çok garip
Kuzum 1.20 de silik çıkmaz negatif çıkarEvde test yaptım çok çok çok çok silik çıktı yani 1.20 olacak kadar silik
Canım ama ışıkla görüyorum yani öyle silikKuzum 1.20 de silik çıkmaz negatif çıkar
Bir de kese varken böyle silik çıkması da tuhaf belkide yükseldi ve düştü düşük yapacağımKuzum 1.20 de silik çıkmaz negatif çıkar
Hiç belli olmaz adet tarihin ne zamandı?Bir de kese varken böyle silik çıkması da tuhaf belkide yükseldi ve düştü düşük yapacağım
Bebeğim tamamen düzensiz benim bazen 4 haftada bazen 5 haftada bazen 8 haftada adet oluyorum ve çok az sürüyor AMH hormonum 0,03 . En son 52 gün olmuşHiç belli olmaz adet tarihin ne zamandı?
İnşallah hamilesindir merakta bırakma haber et lütfenBebeğim tamamen düzensiz benim bazen 4 haftada bazen 5 haftada bazen 8 haftada adet oluyorum ve çok az sürüyor AMH hormonum 0,03 . En son 52 gün olmuş
Hiç zannetmiyorum canım yarın görüştüğümde yazacağımİnşallah hamilesindir merakta bırakma haber et lütfen