- 6 Mart 2024
- 23
- 1
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan degerinizde hata olmasin? Kan sonucunuz negatif, kese olmamaliAdetim 8 gün gecikti test yaptım sonradan kuruma çizgisi gibi belirdi .... ama bugün hem kan verdim hemde ultrason oldum kan değerim 0,913 hcg .... ultrasonda kese göründü ama aşağıda ve son adet tarihine göre 6+1 böyle olup değeri yükselen var mı??? Lütfen yardım edin ....
Hayır kan değerim bu şekilde çıktı ve net bir şekilde kese var ...Kan degerinizde hata olmasin? Kan sonucunuz negatif, kese olmamali
Evet kese var şaka gibi değil mi ?Bu değere kese olmaz çünkü hamilelik olmaz. Değer negatif. Kese olduğunu doktor mu söyledi size?
Bunun kese oldugunu doktor mu soyledi?Evet kese var şaka gibi değil mi ?
ben kese göremiyorum üzgünümEvet kese var şaka gibi değil mi ?
Ultrason da net şekilde göründü çok aşağıda olduğu için resim net değil bende gördüm kızlar... hatta içinde belli belirsiz bebekte vardıBunun kese oldugunu doktor mu soyledi?
Bence baska bir doktora daha gibin. Sizi ucmek istemem ama kese boyle gorunmez. Bu kan degeri de negatif zaten, bu sonucla muayeneye bile gerek gormez doktorlarUltrason da net şekilde göründü çok aşağıda olduğu için resim net değil bende gördüm kızlar... hatta içinde belli belirsiz bebekte vardı
Kan değeri ekran görüntüsünü atar mısınız? Belki de değeri yanlış yorumlamışsınızdır. Çünkü söylediğiniz değer negatif.Ultrason da net şekilde göründü çok aşağıda olduğu için resim net değil bende gördüm kızlar... hatta içinde belli belirsiz bebekte vardı
Ultrason da net şekilde göründü çok aşağıda olduğu için resim net değil bende gördüm kızlar... hatta içinde belli belirsiz bebekte vardı
Kab sonucumKan sonucunuz varmı? Doktor size net bir şekilde kese var dedimi? Bir çok insan sormuş ama doktormu söyledi diye kesin birşey dememissiniz.
Beta bu şekilde cikinc doktorlar ultason yapmıyor. Yani bana yapmamislardi.Kab sonucum
Kan sonucunuz negatif maalesef.Kab sonucum
Benim betam 790 Ken keseyi görmüştük biz. Geç döllenme olsa sanmıyorum bu değer olsun, bir hafta takip edin bakalimGeç döllenme değil dimi ?