Hcg beta değeri nasıl yükseltilir

Merhaba bende burda yeniyim hamilemisiniz? Bende mart 21 transfer oldu ilk tüp bebek denemem daha kan testi vermedim 13 gün bugun ama idrar testinde çift çizgi çıktı
Evet hamileyim ama birsz sıkıntılar var, gecen hafta doktor kontrolune gittigimde keseyi gördü ancak bebegi goremedi 10 gun bekleyelim dedi eger bebek gorunmzse kurtaj olacak.

Evet hamileyim ama birsz sıkıntılar var, gecen hafta doktor kontrolune gittigimde keseyi gördü ancak bebegi goremedi 10 gun bekleyelim dedi eger bebek gorunmzse kurtaj olacak.
Ayy üzülmeyin dua edicem sizin için inşallah bebişiniz sizi bırakmaz

Merhaba bende burda yeniyim hamilemisiniz? Bende mart 21 transfer oldu ilk tüp bebek denemem daha kan testi vermedim 13 gün bugun ama idrar testinde çift çizgi çıktı
Doktor ne zaman kan testi istedi? Kaçıncı gün embriyosu? Ben 23 ünde oldum

nasıl son durumunuz, keseyi ya da bebeği gördünüz mü?
Merhabalar şükür durumum gayet iyi sadece fazla uyuyorum okadar,bu ayın 20 de dr randevum var heyecanla o günü bekliyorum inşallah hersey yolunda gecer Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah

Merhaba çok şükür hamileyim bebişim bırakmamış güvenmiş bana şükürler olsun bugun keseyi gördük 5 haftalık

Doktor ne zaman kan testi istedi? Kaçıncı gün embriyosu? Ben 23 ünde oldum
3 gün embriyosu 15 gün sonra kan testi yapıldı bana deger yüksek çıktı 3 gün sonra gel keseyi görelim demişti bugun çok şükür keseyi gördük

3 gün embriyosu 15 gün sonra kan testi yapıldı bana deger yüksek çıktı 3 gün sonra gel keseyi görelim demişti bugun çok şükür keseyi gördük
Çoook sevindim canım kucağına almayı da nasip Etsin Allah. Ben 10. Gün ve 12. Gün kan verdim çıkmadı ilaçları bıraktım regl oldum kısmet değilmiş.

Çoook sevindim canım kucağına almayı da nasip Etsin Allah. Ben 10. Gün ve 12. Gün kan verdim çıkmadı ilaçları bıraktım regl oldum kısmet değilmiş.
Üzülmeyin canım hamilelerin duası kabul olurmuş sizin için dua edicem hayırlısı ile inşallah sizinde kucağınız boş kalmasın Rabbım isteyen her kese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…