Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artışınızı bir iki gün daha takip edin. Aslında ilki güzel ama 700 ve 1000 ile arasında tam 2 gün var mı yoksa saat ve ya labavatuar farkı mı var biraz düşük gibi geldi banaKızlar adetim 2 gün geçmişti Pazartesi kan testi verdim HCG 300 çıktı doktora gittim rahmin kalınlaşmış dedi yani ne demek oluyor? Çarşamba günü de kan verdim 772 çıktı cuma günü de 1000 çıktı artışı normal mi. Sizce ? Lütfen cevap verinn
Endişelenmeyin o anlık cihazda bir sorun veya farklılık olabilir siz bir kere daha verin yarın bakalım ne çıkacakEvet bana da o düşük geldi yani Çarşamba günü 772 cuma günü 1000 labaratuvar farklı falan yok galiba hep aynı zamanda yaptım
Analdim mesela ilk başta 300 çıkmıştı doktor 500 civarında çıkarsa sorun yok demişti ama gene de çok yüksek çıktı bir kimyasal gebelik gecirdim oyuzden biraz korkuyorumEndişelenmeyin o anlık cihazda bir sorun veya farklılık olabilir siz bir kere daha verin yarın bakalım ne çıkacak
Korkmayın hemen endişe kapılmayın yarın yine verin ona göre belli olurAnaldim mesela ilk başta 300 çıkmıştı doktor 500 civarında çıkarsa sorun yok demişti ama gene de çok yüksek çıktı bir kimyasal gebelik gecirdim oyuzden biraz korkuyorum
Verdim tekrarEndişelenmeyin o anlık cihazda bir sorun veya farklılık olabilir siz bir kere daha verin yarın bakalım ne çıkacak
Tekrar verdim gene >1000 çıktı bu şekilde yaziyorArtışınızı bir iki gün daha takip edin. Aslında ilki güzel ama 700 ve 1000 ile arasında tam 2 gün var mı yoksa saat ve ya labavatuar farkı mı var biraz düşük gibi geldi bana
Kızlar merhaba. Beta hcg artışım iyi mi.
7 aralık 34.6
9 aralık 85.3
Adetime 1 gün var.
Büyük mü değer resim varsa atar mısınVerdim tekrar
Tekrar verdim gene >1000 çıktı bu şekilde yaziyor
Canım yarın doktora git istersenVerdim tekrar
Tekrar verdim gene >1000 çıktı bu şekilde yaziyor
Büyük mü değer resim varsa atar mısın
Evet gidecem ama dış gebelikten korkuorumCanım yarın doktora git istersen
Evet canım değerin 1000 den büyük. Şuan evham yapma. Yarın git kan ver sabahtanAcil de verdim acaba 1000 den büyük olduğu için mi gorunmuor ?
Ay canım bı defa kimyasal geçirdiğim. İçin çok korktum gene aynı şey olursa diye biraz içimi rahatlattıniz inşallah yarın keseyi görebilirim