Gebeliğe Hazırlık Hcg artısı nasıl kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ysmckmkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
98
39
3
26
01.10(sabah 27 gece 33
03.10(45
05.10(51,1
Hcg artışım böyle kızlar sizce nasıl yavaş mı?
TSH 9,13 levatıron başlandı 50mg
3. Gebeliğim düşük olmasından korkuyorum tekrar.
Lütfen yardımcı olun

01.10(sabah 27 gece 33
03.10(45
05.10(51,1
Hcg artışım böyle kızlar sizce nasıl yavaş mı?
TSH 9,13 levatıron başlandı 50mg
3. Gebeliğim düşük olmasından korkuyorum tekrar.
Lütfen yardımcı olun
Canım 2 gün arayla 2 kat artması lazım.benimde ilk böyle olmuştu.doktorun ne diyor?Allah gönlüne göre versin içini ferah tut,strese girme sakın olacağı varsada olmaz.Allah yardımcın olsun

Kadın Doğum doktoruyla yarın görüşeceğim canım dahiliyeyle ilaç düzeni aldık daha ama artış yavaş gibi geliyor bana TSH yüzünden mi bilemiyorum

Kadın Doğum doktoruyla yarın görüşeceğim canım dahiliyeyle ilaç düzeni aldık daha ama artış yavaş gibi geliyor bana TSH yüzünden mi bilemiyorum
Bilemem o konu hakkında bir bilgim yok ama strese girme derim ısrarla.Allah sağlıkla sihhatle en uygun zamanda versin istediğini

Adet olmadığın sürece ümit kesilmez canım kimyasal gebelikse zaten adet olursun

TSH çok yüksekmiş gerçekten. Daha önce hiç baktırdınız mı hormonlarınıza? Tiroit çok yavaş çalışıyor sanırım. İnşallah düzelir bir an önce. Sürekli kan verip kendinizi strese sokmayın. İlacınızı için, dinlenin, dua edin, sağlıklıysa sizinle kalır bebeğiniz...

Artış yavaş ama henüz yeni döllenme de olmuş olabilir. Hemen evhamlanma
Belki TSH yüksekliğinden kaynaklı olabilir. Tam bilmiyorum ama

İnşallah canım inşallah daha önce hiç baktırmadım bunu da şans eseri ögrendim. 4+6 günlük gebe çıkıyorum sat tarihine göre hcg artışlarım yavaş gibi geliyor tek duam Rabbim bu kez almasın benden çok kötü bi durum çift cızgı görüp eli boş donmek

İnşallah sağlıklı bir bebektir, ilaçlar TSH'ı düşürür de güzelce devam eder HCG artışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…