Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 2 gün arayla 2 kat artması lazım.benimde ilk böyle olmuştu.doktorun ne diyor?Allah gönlüne göre versin içini ferah tut,strese girme sakın olacağı varsada olmaz.Allah yardımcın olsun01.10(sabah 27 gece 33
03.10(45
05.10(51,1
Hcg artışım böyle kızlar sizce nasıl yavaş mı?
TSH 9,13 levatıron başlandı 50mg
3. Gebeliğim düşük olmasından korkuyorum tekrar.
Lütfen yardımcı olun
Bilemem o konu hakkında bir bilgim yok ama strese girme derim ısrarla.Allah sağlıkla sihhatle en uygun zamanda versin istediğiniKadın Doğum doktoruyla yarın görüşeceğim canım dahiliyeyle ilaç düzeni aldık daha ama artış yavaş gibi geliyor bana TSH yüzünden mi bilemiyorum
Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinBilemem o konu hakkında bir bilgim yok ama strese girme derim ısrarla.Allah sağlıkla sihhatle en uygun zamanda versin istediğini![]()
Daha önce 2 defa düşük yaptım sanırım nedeni de buydu ama yeni farkettikAdet olmadığın sürece ümit kesilmez canım kimyasal gebelikse zaten adet olursun
İnşallah canım inşallah daha önce hiç baktırmadım bunu da şans eseri ögrendim. 4+6 günlük gebe çıkıyorum sat tarihine göre hcg artışlarım yavaş gibi geliyor tek duam Rabbim bu kez almasın benden çok kötü bi durum çift cızgı görüp eli boş donmekTSH çok yüksekmiş gerçekten. Daha önce hiç baktırdınız mı hormonlarınıza? Tiroit çok yavaş çalışıyor sanırım. İnşallah düzelir bir an önce. Sürekli kan verip kendinizi strese sokmayın. İlacınızı için, dinlenin, dua edin, sağlıklıysa sizinle kalır bebeğiniz...
İlaç ne zamana fayda eder onu da bilmiyorum bi fikrin var mı bu konudaArtış yavaş ama henüz yeni döllenme de olmuş olabilir. Hemen evhamlanma
Belki TSH yüksekliğinden kaynaklı olabilir. Tam bilmiyorum ama
Canım inan onu bilmiyorum. Bildiğim tek şey doktorunla görüşmelisin biran önce.İlaç ne zamana fayda eder onu da bilmiyorum bi fikrin var mı bu konuda
İnşallah sağlıklı bir bebektir, ilaçlar TSH'ı düşürür de güzelce devam eder HCG artışıİnşallah canım inşallah daha önce hiç baktırmadım bunu da şans eseri ögrendim. 4+6 günlük gebe çıkıyorum sat tarihine göre hcg artışlarım yavaş gibi geliyor tek duam Rabbim bu kez almasın benden çok kötü bi durum çift cızgı görüp eli boş donmek![]()
Direk düşük nedeniCanım inan onu bilmiyorum. Bildiğim tek şey doktorunla görüşmelisin biran önce.
Çünkü gebelikte troit yüksekliği için pek iyi şeyler duymadım.
Amin canım benim inşallah. Rabbimden tek istediğim buİnşallah sağlıklı bir bebektir, ilaçlar TSH'ı düşürür de güzelce devam eder HCG artışı