B Buse2307 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2024 4 1 1 23 Dün 17:49 Konu Sahibi Konu Sahibi Asucnr #21 15150 .!.: Amin inşallah bende yazarım hayırlı haberler veririm insallahhhh Genişletmek için tıkla... Bana da dua eder misiniz inşallah bende hamileyimdir 2 gün gecikmem var ve yaptığım testlerde silik çizgi çıkıyor anlayamadım
15150 .!.: Amin inşallah bende yazarım hayırlı haberler veririm insallahhhh Genişletmek için tıkla... Bana da dua eder misiniz inşallah bende hamileyimdir 2 gün gecikmem var ve yaptığım testlerde silik çizgi çıkıyor anlayamadım
S Skf Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2021 67 18 38 41 Dün 18:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Asucnr #22 Kan tahlili olun derim var mı gibi duruyor
1 15150 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 42 11 3 31 Dün 19:14 Konu Sahibi Konu Sahibi Asucnr #23 Buse2307 .!.: Bana da dua eder misiniz inşallah bende hamileyimdir 2 gün gecikmem var ve yaptığım testlerde silik çizgi çıkıyor anlayamadım Genişletmek için tıkla... Bende hiç silik çizgi olmadı ama inşallah vardır diye düşünüyorum internette hep gördüğüm kadarıyla silik çıkıp da pozitif olan vardı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Buse2307 .!.: Bana da dua eder misiniz inşallah bende hamileyimdir 2 gün gecikmem var ve yaptığım testlerde silik çizgi çıkıyor anlayamadım Genişletmek için tıkla... Bende hiç silik çizgi olmadı ama inşallah vardır diye düşünüyorum internette hep gördüğüm kadarıyla silik çıkıp da pozitif olan vardı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
1 15150 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2024 42 11 3 31 Dün 19:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Asucnr #24 Buse2307 .!.: Bana da dua eder misiniz inşallah bende hamileyimdir 2 gün gecikmem var ve yaptığım testlerde silik çizgi çıkıyor anlayamadım Genişletmek için tıkla... Bu arada benimki de 2 gün geçti hem evde yaptım hemde inanmayip acile gittim test yaptırdım pozitif çıktı
Buse2307 .!.: Bana da dua eder misiniz inşallah bende hamileyimdir 2 gün gecikmem var ve yaptığım testlerde silik çizgi çıkıyor anlayamadım Genişletmek için tıkla... Bu arada benimki de 2 gün geçti hem evde yaptım hemde inanmayip acile gittim test yaptırdım pozitif çıktı
Y ygmurgokcem Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2025 28 6 1 Dün 19:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Asucnr #25 Skf .!.: Benim kan tahlili oldum 28 çıktı öyle bildim şüphelendim ve hissettim inşallah hayırlısı olsun inşallah isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
Skf .!.: Benim kan tahlili oldum 28 çıktı öyle bildim şüphelendim ve hissettim inşallah hayırlısı olsun inşallah isteyen herkese versin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah