belki geç döllenme olmuştur kanı tekrarlamanız da fayda varKızlar merhaba
Adetim 7 gün gecikti. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama içim rahat etmedi bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri 7çıktı. Bu ne demek sizce hamilelik var mı yok mu anlayamadım. 5in üstünde değer pozitif ama ben son reglime göre 5 haftalık hamileyim. 5 haftalık hamileliğe göre değer çok az değil mi?
Yarın yeniden kan vermeli miyim?
Bence hamilesiniz. Kadın doğum uzmanına da danışın dış gebelik de olabilir.Kızlar merhaba
Adetim 7 gün gecikti. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama içim rahat etmedi bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri 7çıktı. Bu ne demek sizce hamilelik var mı yok mu anlayamadım. 5in üstünde değer pozitif ama ben son reglime göre 5 haftalık hamileyim. 5 haftalık hamileliğe göre değer çok az değil mi?
Yarın yeniden kan vermeli miyim?
Yükselir tabii neden yükselmesin. Adetiniz geçti mi yoksa geçmeden mi vermiştiniz kanıPazartesi günü ben de verdim beta hcg 28 çıktı yükseklir mi pazartesi gel dedi doktor
Vardır iki günde bir kan verin ben 17 ile öğrendimHamilelik var dediler
Adetim geçmden verdim 10 vardı şimdi 7 gün kaldı hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım şaşırdım inşallah hamilelik var dır dileyen herkes versin inşallah RabbımYükselir tabii neden yükselmesin. Adetiniz geçti mi yoksa geçmeden mi vermiştiniz kanı
İnşallah var gibi. Yumurtlamanız ne zamandı biliyor musunuz? Adete 10 gün kala 28 çıkması erken yumurtlama olduğunu düşündürdü banaAdetim geçmden verdim 10 vardı şimdi 7 gün kaldı hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım şaşırdım inşallah hamilelik var dır dileyen herkes versin inşallah Rabbım
İnanın bilmiyorum ondan önce üçgün pembesi kahverengi bir şey geldi üçgün boyunca sonra kasık ağrısı bel ağrısı oldu şimdi kasık ağrısı ve bel ağrısı var inşallah hamilelik var dırİnşallah var gibi. Yumurtlamanız ne zamandı biliyor musunuz? Adete 10 gün kala 28 çıkması erken yumurtlama olduğunu düşündürdü bana
Bende çatlatma iğnesi kullandım bugün 16. Günüm dün test yaptım silik çıktı dün kan verdim beta 28 çıktı birde dün biraz böyle kahverengi kanamam gibi oldu dünden beri bel ve kasık ağrım çok çok fazla acaba gebelik var mıdır?İnanın bilmiyorum ondan önce üçgün pembesi kahverengi bir şey geldi üçgün boyunca sonra kasık ağrısı bel ağrısı oldu şimdi kasık ağrısı ve bel ağrısı var inşallah hamilelik var dır
Bende aynı durumdayim şu an beta 28 çıktı 2 gün gecikince yaptım bugün Dr a gittim evet hamilesin ama pazartesi tekrar kan ver eğer 120 ustu olursa dış gebelik değildir dedi sizinki nasıl oldu acaba bir dusugum varPazartesi günü ben de verdim beta hcg 28 çıktı yükseklir mi pazartesi gel dedi doktor
Pazartesi gidicem nasip olursa inşallah kendi doktoruma sordum hamilelik var dedi ama kan tahlili vermek fayda var dedi bol bol dinlen ve su iç dedi yükselir dediBende aynı durumdayim şu an beta 28 çıktı 2 gün gecikince yaptım bugün Dr a gittim evet hamilesin ama pazartesi tekrar kan ver eğer 120 ustu olursa dış gebelik değildir dedi sizinki nasıl oldu acaba bir dusugum var
Bana da günde iki tane ceviz ye dinlen dedi inşallah pazartesi hayırlı haber alırız yaPazartesi gidicem nasip olursa inşallah kendi doktoruma sordum hamilelik var dedi ama kan tahlili vermek fayda var dedi bol bol dinlen ve su iç dedi yükselir dedi
Benim kan tahlili oldum 28 çıktı öyle bildim şüphelendim ve hissettim inşallah hayırlısı olsun inşallah isteyen herkese versin inşallahBenimde bel ve kasık ağrım var 5 gün öncesinde silik çıkıyordu 1 gün geçiyo şimdi test negatif
İnşallah haber veririm yüksek inşallah gene hayırlısı olsun inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBana da günde iki tane ceviz ye dinlen dedi inşallah pazartesi hayırlı haber alırız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?