HCG 2969 kese görünmedi doktor dış gebelik olabilir dedi

Kızlar Saat 9 buçukta ultrasona aldılar yolk sac göründü dendi yani kese yeni olusuyormus HCG 3300 oldu %99 dış gebelik dedi doktor kürtaj dedi saat 10 da girdim 20 dk sürdü şuan hiçbir şey hissetmiyorum HCG ilaçla düşürmeye caliscaklar ins bı kaç gün dha yatcam bakalım

Cok gecmis olsun canım nasılsın şu an? Hayirlisi boyleymis saglikli bebeklerimizi verecektir Allah bize en hayirli zamanda insallah....Artık kurtajlar cok rahat oluyormus ve cok kısa surede toparliyormus rahim, ben bile cok daha iyiyim simdiden, en kisa surede kavuşacağız sağlıklı bebeklerimize inşallah

Hakkina hayirlisi olsun canim bir daha olur canini sıkma sen iyi olursan tekrar bebekte olur allahin izniyle

cok gecmis olsun..
uzulme demekki zamani degilmis..umarim en kisa zamanda anne olursun..

Kürtaj oldu akşam 10da anestezi oldu zaten hiçbir şey hissetmedim sonrasında hafif kanama oldu değerim 3356 sabah 5de 3149 düştü ilaçla dusurcez dediler iğne oldum bekliyorum HCG dusene kadar burdayım

cok gecmis olsun..
uzulme demekki zamani degilmis..umarim en kisa zamanda anne olursun..
Dün çok ağladım üzüldüm ağrım kanama yoktu çünkü dış gebelik dediler kürtaj dediler ağlayarak yattım uyandım kendi canımı düşünmeye başladım artık 15 gün kalan var burda insan evinden ayırmasın kimseyi çok zor

Hakkina hayirlisi olsun canim bir daha olur canini sıkma sen iyi olursan tekrar bebekte olur allahin izniyle
Aynen canım şuan tek istediğim HCG düşsün evime gidiyim düşmezse ameliyat riski var çünkü

Kese için patlayana kadar su içip gitmiştim. 10 haftaya kadar hep bana sıkışık gel dedi. sen de sıkışıp gider misin doktora

Benim 3254 iken bile kese yeni oluşmaya başlamış 2 gün sonra gel demişti canım.O değerle görememesi normal onlar felaket tellallığı yapmaya bayılırlar
Siz kaç haftalık gebeydiniz.benim 6 haftalık kese alttan muaneden nokta kadar gözüktü bebek gözükmedi doktor kürtaj dedi sağlıksız gebelikmis beta degerim 1470 di 5000 lerde olması lazımdı dedi bu haftada henüz aldırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…