• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG 269.4 Ama kesin bir şey söylemediler. sizce?

arkadaşlar mrb bende yeni hamişlerdenim inş. salı günü kanda 1358 perşembe günüde 2500 ama keseyi göremedik boş gebelik degildir demi lütfen cvp verin dkt küçük oldugu için gözükmez dedi haftaya perşembe tekrar gel:50:

canım boş gebelikte kese görünür içi boş olur bebek olmaz adı üstünde merak etme endişelenme her şey yolundadır inşallah ben kısa süre önce düşük yaptım hepsini araştırıpdoktora sormuştum benimkide canlanmadı gelişiminde problem vardı alındı :(

cevap yazan canlar. hepinize çok teşekkür ediyorum. bugün tekrar test yaptırdım. 1781.6 çıktı bugün de. pazartesi artık ultrasona gel bir bakalım dedi. Rabbim isteyen herkese gerçekten nasip etsin.

gry86 umarım değildir canım yaa. sen de buradan durumunu yaz bizlere. umarım bizim de kesemiz gözükür pazartesi günü.

hayırlı olsun canım sağlıklı hamilelikler inşallah sana ve bebişine.darısı başımıza

benim değerimde 230 lardaydı ertesi gün dr a gittim keseyi göremedi birkaç gün sonra tekrar gittik gördük keseyi şimdi oğlum 3 yaşında:)

canım boş gebelikte kese görünür içi boş olur bebek olmaz adı üstünde merak etme endişelenme her şey yolundadır inşallah ben kısa süre önce düşük yaptım hepsini araştırıpdoktora sormuştum benimkide canlanmadı gelişiminde problem vardı alındı :(

Çok üzüldüm cnm senin adına inş tekrar bebeğine kavusursun saik birazda olsa rahatlattin beni

Back