• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG 269.4 Ama kesin bir şey söylemediler. sizce?

nifado

REYYAN'ımmm... KIZIM!!..
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
210
0
26
40
Konya
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler.

Ben adetleri oldukça düzenli olan biriyim. Bu ayın 4'ünde adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım. İdrar testinde hala negatif, ki normal olabileceğini düşünüyorum idrarda geç belli olduğu için, ancak dün kan testi yaptırdım değer 269.4 çıktı. Kesin bir şey söylemedi laboratuvardakiler. olabilir de olmayabilir de dediler. ancak söyle de bir durum var ki, ne bir mide bulantısı çekiyorum ne de başka bir belirti var. internetteki araştırmamda "yerleşme kanaması" diye bir kanamanın döllenmeden 3-7 gün sonra olacağı söyleniyor . ben onu da yaşamadım. Tecrübeli arkadaşlar ne olur yorumlarınızı bekliyorum. Daha ilk gebeliğim ve bu heyecanla korku beni alt üst ediyor.

canım gözün aydın, hayırlı olsun gebesin bence değerlerln onu gösteriyor 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır değerlerin 2 e katlaması lazım. Bazen değerler yükselmiyor kimyasal gebelik v.s falan onun için öyle demiş olabilirler. Ama bence sen kafana takma bol bol dinlen :)

serozi teşekkür ederim canım ama. ne bileyim ya endişelenmeden de duramıyorum. hiçbir belirti de olmayınca adet gecikmesinden başka. görev yaptığım ilçenin ebesiyle görüştüm. o da üzerinden bir 10 gün geçsin ayın 14-ü 15-i gibi doktora git o senden zaten tekrar test ister dedi. ben doktora gitmeden yalnızca test yaptırmıştım çünkü. bakalım bekleyip göreceğiz. umarım bir terslik olmaz. peki başka bir belirtinin olmaması normal mi sizce?

merhaba
benimde 1 temmuzda regli olmam gerekiyordu olmadım 8 temmuzda kan testi yaptırdım 85 çıktı 10 temmuzda yine yaptırdım 240 çıktı dr hamilelik var dedi ama ekseyi göremedi dediğine göre geç döllenme büyük ihtimal ama yinede herşeye hazırlıklı ol dedi sorunlu bir gebelikte olabiliyormuş bence geç döllenmeden dolatyı bu değerler çıkıyor

her şeye hazırlıklı ol derken, neyi kast etti acaba? geçmiş olsun canım. sen de benim gibisin yani. peki senabebiş herhangi bir belirti var mı gecikme dışında ?

Ben adetleri oldukça düzenli olan biriyim. Bu ayın 4'ünde adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım. İdrar testinde hala negatif, ki normal olabileceğini düşünüyorum idrarda geç belli olduğu için, ancak dün kan testi yaptırdım değer 269.4 çıktı. Kesin bir şey söylemedi laboratuvardakiler. olabilir de olmayabilir de dediler. ancak söyle de bir durum var ki, ne bir mide bulantısı çekiyorum ne de başka bir belirti var. internetteki araştırmamda "yerleşme kanaması" diye bir kanamanın döllenmeden 3-7 gün sonra olacağı söyleniyor . ben onu da yaşamadım. Tecrübeli arkadaşlar ne olur yorumlarınızı bekliyorum. Daha ilk gebeliğim ve bu heyecanla korku beni alt üst ediyor.

4 unde olmaniz gerekiyordu 10 infant yani dun test yaptiniz 6 gunluk gecikme icin degerinizi. Dusuk bulmus olabilirler... Muhtemelen gec dollenme olmustur... Belirtilere takilmayin ayni yaptirdiginiz yerde testi tekrarlatyin 2 jar artis olmasi lazim.. sonucunuzlada Dr gidin.. deger 2 katina cikmissa korkmayin hersey yolunda gidiyor demektir..

4 unde olmaniz gerekiyordu 10 infant yani dun test yaptiniz 6 gunluk gecikme icin degerinizi. Dusuk bulmus olabilirler... Muhtemelen gec dollenme olmustur... Belirtilere takilmayin ayni yaptirdiginiz yerde testi tekrarlatyin 2 jar artis olmasi lazim.. sonucunuzlada Dr gidin.. deger 2 katina cikmissa korkmayin hersey yolunda gidiyor demektir..

açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.biraz olsun içim rahatladı. bakalım hafta sonu bir daha gidecegiz. artık kesin sonucu buradan sizlere belirtirim. peki geç döllenmenin herhangi bir sorun yaratacağı durumlar olur mu şayet geç döllenmeyse?

açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.biraz olsun içim rahatladı. bakalım hafta sonu bir daha gidecegiz. artık kesin sonucu buradan sizlere belirtirim. peki geç döllenmenin herhangi bir sorun yaratacağı durumlar olur mu şayet geç döllenmeyse?

Rica ederim... Gec dollenme ile ilgili bi sorun olmaz... Yeterki tekrarlanan beta hcg testiniz guzel bi sekilde artmis olsun... Dr gitmeden mutlaka testi tekrarlamak lazim...
Insallah guzel haberlerle donersin...

labaratuardakiler asla söylemez çünkü dokorların söylemesini istertler çekinirler sen hamilesin benimki 179 du hamileydim yani. senin değer baya yüksek hayırlı olsun herkesde aynı belirtiler olmaz erkenden mide bulantısı da başlamayabilir benimki 2 aylıkken başlar 3 ayda geçer.kanama falan da olmadı hiç

büyük ihtimal hamilesin.2 günde bir bchg artışına baktırabilirsin.düzenli artış varsa gebeliğin kesinleşir.
mide bulanma veya yerleşme kanaması herkesde olacak diye bir şart yok.bu benim 2.gebeliğim ve ikisindede hiç bir belirti yaşamadım.kanama mide bulantısı vs..tebrikler..sağlıkla alırsın inş. kucağına

labaratuardakiler asla söylemez çünkü dokorların söylemesini istertler çekinirler sen hamilesin benimki 179 du hamileydim yani. senin değer baya yüksek hayırlı olsun herkesde aynı belirtiler olmaz erkenden mide bulantısı da başlamayabilir benimki 2 aylıkken başlar 3 ayda geçer.kanama falan da olmadı hiç

bugün tekrar baktırdım. değer 718.6. doktor hamileliğin erken dönemleri dedi. cumartesi tekrar gelin değerlerinizin 1500 civarı olması gerekir dedi. muhtemelen pazartesi de görülebilir dedi. içim biraz olsun rahatladı. yorum yapan ve bana destek olan herkese çok teşekkürler. bu süreçte her daim yanımda olacağınızı da gerçekten hissediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

bugün tekrar baktırdım. değer 718.6. doktor hamileliğin erken dönemleri dedi. cumartesi tekrar gelin değerlerinizin 1500 civarı olması gerekir dedi. muhtemelen peazartesi de görülebilir dedi. içim biraz olsun rahatladı. yorum yapan ve bana destek olan herkese çok teşekkürler. bu süreçte her daim yanımda olacağınızı da gerçekten hissediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Degerin gayet guzel artmis gozun aydin... Darisi kese ve kalp atisini duymaya Insallah....
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Insallah...
Dr un dedigi gibi cumartesi olmasada kesin Pazartesi kesenide gorursun Insallah...

Son düzenleme:

canım tebrik ediyorum hamilesinnn benimde öyle oldu hatta daha düşüktü değerlerım benimde gebelik testinde hep negatif cıktı . kan testim ilk önce 5.05 sonra 27 en son 326 cıktı canım tekrar yaptır kan testi yükselme varsa hamilesin demek ama zaten bu değer hamile oldugunu gösteriyorr.

bugün tekrar baktırdım. değer 718.6. doktor hamileliğin erken dönemleri dedi. cumartesi tekrar gelin değerlerinizin 1500 civarı olması gerekir dedi. muhtemelen pazartesi de görülebilir dedi. içim biraz olsun rahatladı. yorum yapan ve bana destek olan herkese çok teşekkürler. bu süreçte her daim yanımda olacağınızı da gerçekten hissediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Hayırlı olsun canım,laborantlar seni gereksiz korkutmuş,cts gitmene gerek yok artık bence direkt pzt gidip keseni görürsün,hamilelik belirtileri hemen ortaya çıkmıyor benim bulantılar,tansiyon düşmeleri 6.haftadan sonra olmaya başladı.Bugünlerin tadını çıkarmaya bak:34:

arkadaşlar mrb bende yeni hamişlerdenim inş. salı günü kanda 1358 perşembe günüde 2500 ama keseyi göremedik boş gebelik degildir demi lütfen cvp verin dkt küçük oldugu için gözükmez dedi haftaya perşembe tekrar gel:50:

cevap yazan canlar. hepinize çok teşekkür ediyorum. bugün tekrar test yaptırdım. 1781.6 çıktı bugün de. pazartesi artık ultrasona gel bir bakalım dedi. Rabbim isteyen herkese gerçekten nasip etsin.

gry86 umarım değildir canım yaa. sen de buradan durumunu yaz bizlere. umarım bizim de kesemiz gözükür pazartesi günü.

arkadaşlar mrb bende yeni hamişlerdenim inş. salı günü kanda 1358 perşembe günüde 2500 ama keseyi göremedik boş gebelik degildir demi lütfen cvp verin dkt küçük oldugu için gözükmez dedi haftaya perşembe tekrar gel:50:

keseye karındanmı baktı yoksa vajinalmi?ben ilk muayenede vajinal istemiştin karından göremeyince.o zaman görülmüştü rahatlamıştım.
güzel haberler alman dileğiyle.

keseye karındanmı baktı yoksa vajinalmi?ben ilk muayenede vajinal istemiştin karından göremeyince.o zaman görülmüştü rahatlamıştım.
güzel haberler alman dileğiyle.

ikisinde de baktı ama göremedi perşembe gel dedi hayırlısı bakalım

hamilesin:) yoksa 0-5 arasında bir değer çıkar ama şu da var düzenli bir artış göstermesi normal gebelik olduğunu gösterir

cevap yazan canlar. hepinize çok teşekkür ediyorum. bugün tekrar test yaptırdım. 1781.6 çıktı bugün de. pazartesi artık ultrasona gel bir bakalım dedi. Rabbim isteyen herkese gerçekten nasip etsin.

gry86 umarım değildir canım yaa. sen de buradan durumunu yaz bizlere. umarım bizim de kesemiz gözükür pazartesi günü.

inş. degildirde biz de bebeklerimize kavusuruz nette cok araştırıyorum agrım sızım kanamam yok doktor kan tahline göre boş deil dio ama keseyi göremeyincede bişi diyemiyorum:50:

Back