• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG 200.000

umuduolan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
5
1
1
25
Beta HCG yaptırdım adet 5 gün gecikti normalde ve 200.000 çıkması normal mi ? Korkuyorum çünkü çoğu insan hamilelik ilk günleri 50-70-100-130 derken benim ilk kan testi bu kadar yüksek olması anormel geldi boş gebelik korktum pazarmoltesi doktor gidicem ama endişem cok

Merhaba, eğer erken döllenme olduysa değerin yüksek çıkması normal mutlaka ultrason ile baktırmanız gerek umarım sağlıklı bir gebeliktir

Beta HCG yaptırdım adet 5 gün gecikti normalde ve 200.000 çıkması normal mi ? Korkuyorum çünkü çoğu insan hamilelik ilk günleri 50-70-100-130 derken benim ilk kan testi bu kadar yüksek olması anormel geldi boş gebelik korktum pazarmoltesi doktor gidicem ama endişem cok
Belki regliniz biter bitrmz hamile kaldınız.O yüzden değeriniz bu kadar yüksek çıktı.hafta içi bi kadın doğuma görünseniz iyi olur

Korkmayın benim de değerim normalden çok yüksek çıkmıştı ikiz gebelik olabilir demişti doktor ama ikiz değil yine de değerim yüksek oldu korkacak bir şey yok

Back
X