- Konu Sahibi cute_thing
-
bende hamile olduğumu öğreneli 1 hafta oluyor hcg 103,75 çıktı.cumartesi doktora gittik görünmez dedi tekrar test yaptı 380 lerde çıktı.cu cumartesi tekrar gideceğim gene göremeyeceğiz muhtemelen ma gene test yapılır.bende çok sabırsızım biran evvel görmek istiyorum keseyi.birde benim bugün leke geldi..iyi düşünmek istiyorum diyorum yerleşiyor.konuşuom bebeğimle.inşallah öyledir.yarın bakacm artarsa lekenlenme gideceğim doktora..cidden bu hamilelik bu süreç hem çok güzel hem çok zor..bu durumda dua etmek teslimiyet sanırım bizi rahatlatacak.Allah hepimiz için en hayırlısını versin inşallah..
Neden illa düşecekmiş gibi davranıyosun ki ? ilk bebeğin doğal seleksiyona uğrasyıp düşmüş olabilir hayırlısı öleymiş ama, bu niye düşsün. neden öle bi ihtimali olsun ki ????
32 yasındayım, ilk bebeğim, yeni evliyim, yaşıma rağmen çok deneyimsizim bebek sağlığı konusunda ama aklıma hiç bi zaman kötü seyler geitrmedim.
Getirmiycemde, sende öle yap..
Bugün doktora gittim, çok şükür gördük ultrasonda minicik. 5+2 olması gerekirken 4+2imiş gebeliğim, doktor yumurtlamamın geç olduğunu o yüzden böyle olduğunu söyledi, doktorun bu dediği forumda "geç döllenme" diye okuduğumuz şeymi? Bi sıkıntı yaratırmı acaba gebelik sürecinde? Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim....
canim hic korkma. bu durum normal. genelde atiyorum 14. gun yumurtla. gecen ay 20-21. gun gibi yumurtlamis olabilirsin. bu durumda gec dollenme dedigimiz olay gerceklesir. bun da korkacak hicbirsey cok. icini ferah tut. hamilesin tadini cikar :))) bizlere de dua ettiki saglikli tebeliklermiz olsun.
Teşekkür ederim cnm. Walla forumda paylaştıkça yaşadığım durumları ve böyle cevaplar alinca içim rahatlıyor :) Sen henüz hamile değilsin sanırım, Allah inşallah en kısa zamanda sanada sağlıklı bir gebelik ve tatlı bi bebis nasip etsin
:)) butun hamileler mutlu olsun canim. ben iki tane kaybettim( simdi sebebine bakiliyor. kismet artik.
Trombofil paneline falan muhakkak baktır canım, etrafmda düşük yaşayan birçok arkadaşım var ve hemen hemen hepsinin sebebi benim gibi pıhtılaşma problemi çıktı. Sanrm çok yaygın bişey. Hergün iğne vurunmak zorundym ama bebis için katlancaz artk napalm. Herşeyi araştırt bu sfer işi şansa bırakmainşallah kötü yada çözümsüz birsey çıkmaz sonuçlarında. Allah kolaylk versin inşallah ikimizde bidaha bebeklerimizi kaybetmeyiz.....
cute_thıng hayırlı olsun bebeğin alttan muayenede mi göründü kese
bizde yeni gördük kesemizi nasıl geçiyor hamilelik
Önceki gece pembemsi kanamam oldu acile gittim progestan verdi onu kullanıyorum, dün gecede oldu çok az. bugünde kahverengimsi lekelenmelerim oldu. 3 gündür ultrason muayenesi oluyrm bebeğim gayet iyi kalp atışlarınıda dinledim :) şimdilik bi sıkıntı yokmuş ama genede bu lekelenme durumları moralimi bozuyo inşallah bişey olmazsenin nasıl geçiyor hamilelik?? ikimizde aynı haftadayız sanırım 6+5im ben.. senin durumlar nasıl??
Geçmiş olsun cnm geçici bi durumdur inş.benimde sabah mide bulantılarım çok fazla olmaya başladı alışmaya çalışıyorum bu duruma. evet aynı haftadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?