- Konu Sahibi cute_thing
-
Mrblar herkese, son adet tarihim 13 Şubat. dün hcg 1537,86 idi. adetim 7 gün geçti, 5 haftalık hamileyim.. dün randevum vardı ultrason için, ama doktor hiç birşey göremedibaşka bir doktora daha gittim o da göremedi. bu arada alttan değil, göbekten baktı ultrasonla.. hiçbirşey söylemediler bilgi vermediler, çok üzüldüm, ağladım. pzt tekrar gel dediler.. sizce gebeliğim normalmi? kanamam falan hiçbirşey yok.. dış gebelik yada kimyasal gebelik falan olsa belli olmazmıydı? yada bunların belirtileri neler, ne zaman belli olur? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim....
Cevabın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kimyasal olması pek mümkün görünmüyor gibi ama doktorların ikiside bana bilgi vermediler, çok korkuttular, zaten bi tane kaybım var daha önceden 9. haftada, tedirginim halainşallah pazartesi gittiğimde görünür.. Dış gebelikte nasıl belirtiler oluyorki acaba...?
Mrblar herkese, son adet tarihim 13 Şubat. dün hcg 1537,86 idi. adetim 7 gün geçti, 5 haftalık hamileyim.. dün randevum vardı ultrason için, ama doktor hiç birşey göremedibaşka bir doktora daha gittim o da göremedi. bu arada alttan değil, göbekten baktı ultrasonla.. hiçbirşey söylemediler bilgi vermediler, çok üzüldüm, ağladım. pzt tekrar gel dediler.. sizce gebeliğim normalmi? kanamam falan hiçbirşey yok.. dış gebelik yada kimyasal gebelik falan olsa belli olmazmıydı? yada bunların belirtileri neler, ne zaman belli olur? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim....
İki ayrı özel hastaneye gittim, doktorlardan biri prof.tu, düşüğümdede ona gidiyordum... en çokta o doktor korkuttu zatenyani en azından bi açıklama yapsalardı bilgilendirselerdi içim rahatlayacaktı... heralde ben aşamiycam bu korkuları 3 ayı falan atlatana kadar, zaten kan pıhtılaşması problemimde var :S
Teşekkür ederim cevap yazan herkese. moral verdiniz... dün doktorun biri cumartesi diğeri pazartesi tekrar gel demişti. cumartesi tekrar gideyim, olmazsa dediğiniz gibi 2 hafta daha beklerim.. inşallah bu sefer bebeğimde bi problem olmazAllah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :)
canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsunMrblar herkese, son adet tarihim 13 Şubat. dün hcg 1537,86 idi. adetim 7 gün geçti, 5 haftalık hamileyim.. dün randevum vardı ultrason için, ama doktor hiç birşey göremedibaşka bir doktora daha gittim o da göremedi. bu arada alttan değil, göbekten baktı ultrasonla.. hiçbirşey söylemediler bilgi vermediler, çok üzüldüm, ağladım. pzt tekrar gel dediler.. sizce gebeliğim normalmi? kanamam falan hiçbirşey yok.. dış gebelik yada kimyasal gebelik falan olsa belli olmazmıydı? yada bunların belirtileri neler, ne zaman belli olur? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim....
doktorun istediği kadar prof olsun senin içini rahatlatmıyor, negatif enerji yayıyorsa bırak o doktorucanım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun
neden bu kadar stres yaptın ya üzüldüm...
1500lü değerlerde ultrason bakılmaz ki
görülmez çünkü
en az 2500-3500 lere gelmesi lazım değerinin..
dış gebelik için, 3-4 gün arayla bakılmış olan iki tane bhcg değeri lazım, onların kıyasıyla bir yorum yapılabilir belki..
onlara baksaymış bari doktorlar
benim bhgc 1018 çıkmıştı doktorum 1 hafta sonra çağırdı beni kese için
senin çok erken bakılmış
aartı madem ultrason bakyorsun be doktor vajinal baksana karından nasıl görünsün???
doktorum bana 1018 değerden sonra 4 gün sonra vajinal mi 1 hafta sonra abdominal mi demişti
ben de 1 hafta sonra abdominal demiştim
sen bırak canım arkadaşım doktorları, bebeğinle konuş keyfini çıkar gebeliğinin
daha telaşa düşmek için çok erken, Allah korusun varSA dış gebelik öğrenirsiniz kolayca ve gereği yapılıur
sakın stres yapma, bebeğin de zarar verme
artı bu hastalarını bilgilendirmeyen doktorlardan da nefret ediyorum neden olduğu bu olaylar yüzünden...
canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun
neden bu kadar stres yaptın ya üzüldüm...
1500lü değerlerde ultrason bakılmaz ki
görülmez çünkü
en az 2500-3500 lere gelmesi lazım değerinin..
dış gebelik için, 3-4 gün arayla bakılmış olan iki tane bhcg değeri lazım, onların kıyasıyla bir yorum yapılabilir belki..
onlara baksaymış bari doktorlar
benim bhgc 1018 çıkmıştı doktorum 1 hafta sonra çağırdı beni kese için
senin çok erken bakılmış
aartı madem ultrason bakyorsun be doktor vajinal baksana karından nasıl görünsün???
doktorum bana 1018 değerden sonra 4 gün sonra vajinal mi 1 hafta sonra abdominal mi demişti
ben de 1 hafta sonra abdominal demiştim
sen bırak canım arkadaşım doktorları, bebeğinle konuş keyfini çıkar gebeliğinin
daha telaşa düşmek için çok erken, Allah korusun varSA dış gebelik öğrenirsiniz kolayca ve gereği yapılıur
sakın stres yapma, bebeğin de zarar verme
artı bu hastalarını bilgilendirmeyen doktorlardan da nefret ediyorum neden olduğu bu olaylar yüzünden...
doktorun istediği kadar prof olsun senin içini rahatlatmıyor, negatif enerji yayıyorsa bırak o doktoru
sıcakkanlı konuşkan, hastalarını bilgilendiren, ilgili bir doktora gitmeni tavsiye ederim
sürekli seni işgillendirecek bu doktor, enfensiyon testleri, hemogramlar tam idrarlar, ayrıntıl ultrasonlar, ikili testler, üçlü testler... bunlarda seni yeterince bilgilendirmeyince bir panik halinde olacaksın hep..
bence bırak doktorunu yüler yüzlü konuşkani pozitif bir doktor araştır tatlım, daha keseyi göremedin diye sana bu kadar nagatifi yaydıysa o doktor diğer tetkiklerde bilemiyorum...
üstelik de 1500 değerde kese için ultrasona niye alırlar bir hamileyi bilmem???
keseyi göremeyelim de hasta panik olsun diye mi yani???????
şimdi ben de hamileyim ya çok hassasım canım kusura bakma ama çok sinirlendim doktorlarına..
%95 göremeyeceğin şeye bakma ya
para kazanmak içni muayene parası almak için mi yaptı nedir?
neden olsun tatlım dış gebelik, adetini 1 hafta geçmiş değerin oldukça iyi, üstelik diğer iki değerdeki farka bak nasıl katlanmış 2 günde, bence kesinlikle dış gebeliği kafandan at canımTşk ederim canım seninde hayırlı uğurlu olsun gebeliğin inşallah...
benim kan pıhtılaşması problemim var o yüzden daha adet bile gecikmeden test yaptırmıştım. bhcg beklenen adet tarihimden 4 gün önce 10 martta 2,81 - 12 martta 37,25 çıktı testlerim. adet tarihim 6 gün geçince yani 20 marttada 1537,86 çıktı. sence normalmi? dış gebelik falan yoktur demi?? ya işte bi tane düşüğüm olunca çok panik yapıyorum korkuyorum. doktorumda burda ünlü bi prof bide üstelik, ama hiç bilgilendirme yapmıyor. Verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Bu site gerçekten güzel herkes deneyimlerini paylaşabiliyor ve birbirine yardımcı olabiliyor.....
İki ayrı özel hastaneye gittim, doktorlardan biri prof.tu, düşüğümdede ona gidiyordum... en çokta o doktor korkuttu zatenyani en azından bi açıklama yapsalardı bilgilendirselerdi içim rahatlayacaktı... heralde ben aşamiycam bu korkuları 3 ayı falan atlatana kadar, zaten kan pıhtılaşması problemimde var :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?