Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hcg 15.9 kimyasal gebelik mi
- Konu Sahibi Zeycan1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?30 temmuzda çubuk test yaptırdım. Ağustos yazmışım yanlışlıklaBayanlar son adet tarihim temmuzun 5 i. 30 ağustosta çubuk test yaptım, çift çizgi çıktı.5 ağustosta az miktarda kanama başladı. 6 ağustosta(bugün) hcg me baktırdım ve 15.9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Ç
Çok az oluyor. Pedim kirlenmiyor. Sadece tuvalete girdiğimde peçeteye gelen şeffaf renkte akıntıya az miktarda kanHala kanaman devam ediyormu
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Yerleşme kanaması olsa cok az olur bi kere olurdu düzenli kanaman varmıs en iyisi iki gün sonra tekrar kan verip anlayabilirsinÇ
Çok az oluyor. Pedim kirlenmiyor. Sadece tuvalete girdiğimde peçeteye gelen şeffaf renkte akıntıya az miktarda kan
- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Olabilir benimn24 ken degerim cok silik cikmsti idrarda buyuk ihtimal kanama da basladysa olabilir gun gun test yapin anlarsinizBayanlar son adet tarihim temmuzun 5 i. 30 ağustosta çubuk test yaptım, çift çizgi çıktı.5 ağustosta az miktarda kanama başladı. 6 ağustosta(bugün) hcg me baktırdım ve 15.9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Doktorda perşembe günü tekrar yapalım dedi hcg testiniYerleşme kanaması olsa cok az olur bi kere olurdu düzenli kanaman varmıs en iyisi iki gün sonra tekrar kan verip anlayabilirsin
Sizde düşük mü olduOlabilir benimn24 ken degerim cok silik cikmsti idrarda buyuk ihtimal kanama da basladysa olabilir gun gun test yapin anlarsiniz
İnş canımTekrar kan ver değerin artarsan sorun yoktur yerleşme kanaması olabılir çok yeni daha
- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
EvetSizde düşük mü oldu
Üzüldüm geçmiş olsun
- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
TesekkurlerÜzüldüm geçmiş olsun
Canım doktor testten 2 gün sonra gel yeniden hcg ne bakalım dedi ama yoğun kanama olunca gitmedim. Düştük yaptım büyük ihtimalle hala kanama devam ediyorBenim de geçen ay 15 küsur çıktı diğer hafta 4.8 lara düşüp sonra kanama sonra adet gibi devam etti . Doktor kimyasal gebelik demişti . Umarım sizin güzel haberdir .
Buna sevin canım kimyasal gebelik, sağlıksız bir yumurta ile bir bebek oluşuyor diye vücut onu eliyormuş. Doğal bir sağlık taraması gibi düşün. Herkes öyle yazmıştı benim de öyle oldu kimyasal gebelik sonrası ay hamile kalmak kolaylaşır diye , kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım . Ondan üzülme sakın sağlıksız bir oluşumdu ve bitti.
Açıklaman için teşekkürler.Buna sevin canım kimyasal gebelik, sağlıksız bir yumurta ile bir bebek oluşuyor diye vücut onu eliyormuş. Doğal bir sağlık taraması gibi düşün. Herkes öyle yazmıştı benim de öyle oldu kimyasal gebelik sonrası ay hamile kalmak kolaylaşır diye , kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım . Ondan üzülme sakın sağlıksız bir oluşumdu ve bitti.
- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- 4 Kasım 2018
- 3
- 0
- 36
- 41