• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg 15.9 kimyasal gebelik mi

Zeycan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
17
1
1
40
Bayanlar son adet tarihim temmuzun 5 i. 30 ağustosta çubuk test yaptım, çift çizgi çıktı.5 ağustosta az miktarda kanama başladı. 6 ağustosta(bugün) hcg me baktırdım ve 15.9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Bayanlar son adet tarihim temmuzun 5 i. 30 ağustosta çubuk test yaptım, çift çizgi çıktı.5 ağustosta az miktarda kanama başladı. 6 ağustosta(bugün) hcg me baktırdım ve 15.9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Benim durumumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
30 temmuzda çubuk test yaptırdım. Ağustos yazmışım yanlışlıkla

Ç

Çok az oluyor. Pedim kirlenmiyor. Sadece tuvalete girdiğimde peçeteye gelen şeffaf renkte akıntıya az miktarda kan
Yerleşme kanaması olsa cok az olur bi kere olurdu düzenli kanaman varmıs en iyisi iki gün sonra tekrar kan verip anlayabilirsin

Olabilir benimn24 ken degerim cok silik cikmsti idrarda buyuk ihtimal kanama da basladysa olabilir gun gun test yapin anlarsiniz

Tekrar kan ver değerin artarsan sorun yoktur yerleşme kanaması olabılir çok yeni daha

Benim de geçen ay 15 küsur çıktı diğer hafta 4.8 lara düşüp sonra kanama sonra adet gibi devam etti . Doktor kimyasal gebelik demişti . Umarım sizin güzel haberdir .

Benim de geçen ay 15 küsur çıktı diğer hafta 4.8 lara düşüp sonra kanama sonra adet gibi devam etti . Doktor kimyasal gebelik demişti . Umarım sizin güzel haberdir .
Canım doktor testten 2 gün sonra gel yeniden hcg ne bakalım dedi ama yoğun kanama olunca gitmedim. Düştük yaptım büyük ihtimalle hala kanama devam ediyor

Buna sevin canım kimyasal gebelik, sağlıksız bir yumurta ile bir bebek oluşuyor diye vücut onu eliyormuş. Doğal bir sağlık taraması gibi düşün. Herkes öyle yazmıştı benim de öyle oldu kimyasal gebelik sonrası ay hamile kalmak kolaylaşır diye , kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım . Ondan üzülme sakın sağlıksız bir oluşumdu ve bitti.

Buna sevin canım kimyasal gebelik, sağlıksız bir yumurta ile bir bebek oluşuyor diye vücut onu eliyormuş. Doğal bir sağlık taraması gibi düşün. Herkes öyle yazmıştı benim de öyle oldu kimyasal gebelik sonrası ay hamile kalmak kolaylaşır diye , kimyasal gebelikten sonraki ay hamile kaldım . Ondan üzülme sakın sağlıksız bir oluşumdu ve bitti.
Açıklaman için teşekkürler.

Ben de kimyasal gebelik gecirdikten 2 ay sonra hamile kaldim. Uzulme desem de uzuleceksin biliyorum ama arkasi kolay hamilelik endise etme

Bende de aynı durum var sanırım cuma günü 19.5 çıktı pazar akşamı 13.5 adetime 4 gün var ama beklemek çok sıkıntılı

Back
X