hc bakım yağı ve sinameki kürünü uyguluyorum saçıma. haftada bir gün hc bir gün de sinameki yapıyorum. 1 ayda 3 parmak kadar uzadı ve saçlarım çok bakımlı oldu. saçlarım çok kıvırcık ve sürekli düzleştici kullnıyorum. buna rağmen bu kadar uzadı ve gayet bakımlı gözüküyolar. kesinlikle tavsiye ederim. bide 10 gün önce biotine başladım. 5 mg lık içiyorum her gün. umarım daha da hızlanır uzaması.
http://www.sacbakim.com/?gclid=CIvvoOG096oCFS5YmAodKiDNvw hc bakım yağını burdan sipariş vererek aldım. sinamekiyi de bir cay bardağı suda sinemakiyi kaynattım süzdükten sonra içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve birtane bepanten ampul koydum. bemix diyolar ama kokusu kötü diye onu almadım. şampuanımı saçım çok kıvırcık olduğu ve düzlştiriciyi çok sık kullandığım için dove ısıya karşı olanı kullandım kırmızı olanı. ya da yoğun onarıcı olanı var beyaz onu kullndığım da oluyo.
açıkladığın için saol canım hc bakım yğını şimdi araştırdım ne kadar çok yaygınmış ben ilk defa duyuyorum. Maraştayım kendi sitesinde bayileri yazıyor burda bir eczanede de satılıyormuş en kısa zamnada gidip bakayım
ne demek rica ederim :) kesinlikle öneririm. sinameki uzatıyo ama hc ninde faydası çok. bakımlı ve hacimli oluyo saç dokülmüyoda. uzamasına da mutlaka yardımcı oluyo bence.
benim saçımın uzunluğu konusunda sıkıntım yok ama boya düzleştirici derken çok yıprandı sinameki formülünün yumuşattığı falan söylenmiş doğru mu acaba?
saçlarım yumuşacık olsun istiyorum ama düzleştiricimden de vazgeçemiyoruum:):):)
benim saçımın uzunluğu konusunda sıkıntım yok ama boya düzleştirici derken çok yıprandı sinameki formülünün yumuşattığı falan söylenmiş doğru mu acaba?
saçlarım yumuşacık olsun istiyorum ama düzleştiricimden de vazgeçemiyoruum:):):)
hc bakım yağı ve sinameki kürünü uyguluyorum saçıma. haftada bir gün hc bir gün de sinameki yapıyorum. 1 ayda 3 parmak kadar uzadı ve saçlarım çok bakımlı oldu. saçlarım çok kıvırcık ve sürekli düzleştici kullnıyorum. buna rağmen bu kadar uzadı ve gayet bakımlı gözüküyolar. kesinlikle tavsiye ederim. bide 10 gün önce biotine başladım. 5 mg lık içiyorum her gün. umarım daha da hızlanır uzaması.