Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hc ÜRÜNLERİNDEN KULLANAN VAR MI???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

donedo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
202
0
96
34
Diğer
herkese merhaba bayanlar.. Hc ürünlerini bayadır araştırıyorum saç dökülmelerim çok oldu son zamanlarda deneyen arkadaşlarımız yazabilir i?dopingi işe yarıyor diyor sitesinde ama.. yorumlar için teşekkürler şimdiden...

Hc ürünlerini bilmem ama farmasi tamamen bitkisel olan sarımsaklı şampuan ve maskesi düzenli olarak kullanıldığında müthiş sonuçlar alacağınızdan eminim...

Hc ürünlerini bilmem ama farmasi tamamen bitkisel olan sarımsaklı şampuan ve maskesi düzenli olarak kullanıldığında müthiş sonuçlar alacağınızdan eminim...

sağlık konularında reklam için böyle tavsiyeler yazmayın lütfen sizin günahınızı almak istemem ama saçma sapan bişeyler öneriyolar çaresiz birini görünce. saç dökülmesi bi kadının psikolojisini bozan bişey inşallah işe yarayan tavsiyeler gelir ben çok dertliyim bu konuda

arkadaşım çok haklısın ama napiyim mesela kullanan birinden tavsiye almadan o ürünü kalkıp kullanmak da olmaz. burada tek inandığım ve inanmak istediğim şey kişilerin dürüstlükleri... umarım dürüst şeyler yazılıyordur. ben saç dökülmesiyle iyice meşgulüm bu aralar canım çok sıkkın duydum bu markayı bi çok kişi bi çok site yazmış bahsetmiş kadınlar kulubüne sonsuz inancım var dürüst yorumlar yapılcağını umuyorumm..

gulcan2010 tavsiyen için teşekkürler ama bende sarımsaklı içerikjli ürünler tahriş yapıyor kullanamıyorum: saç derimde pulcuklar oluşuyor başka bir önerin varsa sevinirim.. teşekkürler..

O ürün hakknda deil ama dökülme konusunda benm çok güzel bi sonuca ulaştığım bi önerim var. Belki biliyosundur çok bilindk birşey ama inanılmaz etkili. Bemıks bepanthen evigen ve yumurta sarısı. Dökülmeni en aza indirecegını düşünüyorum.

karışım nasıl hazırlanıyor nasıl kullanılıyor eda04?

karışım nasıl hazırlanıyor nasıl kullanılıyor eda04?
bu vitaminleri eczaneden uygun fiyata temin edebilirsin yapımı da basit 1 yumurtanın sarısına 3unden de 1 ampul kırıyorsun ve isteğe bağlı badem yağı susam yağı hint yağı vs.1 çay kaşığı ekleyıp karıştırıp saç diplerine sürüyorsun 1-2 saat bekleyip yıkıyorsun. 1 ay Haftada 2-3 kez sonrasında haftada 1 yeterli olur. Zaten ilk uygulamada dökülme duruyor.

teşekkürler eda04... :) denicem ..

ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum canım. aşırı bi dökülmem vardı durdurmasa bile en azından azaltır diye bir umut başladım ama sanki dökülmemi artırdı tavsiye etmiyorum o yüzden.

teşekkürler eda04... :) denicem ..

teşekkürler yorumun için.. bende aldım başladım yumuşacık yaptı saçlarım çok yıpranmıştı iyi şimdilik ama dökülme durmuyo anlamadım bu işi:) gerçi daha çok yeni ,devam etcem bi süre daha bakalım yazarım sonuçları.. çok sağol canım yorumun için

ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum canım. aşırı bi dökülmem vardı durdurmasa bile en azından azaltır diye bir umut başladım ama sanki dökülmemi artırdı tavsiye etmiyorum o yüzden.

teşekkürler yorumun için.. bende aldım başladım yumuşacık yaptı saçlarım çok yıpranmıştı iyi şimdilik ama dökülme durmuyo anlamadım bu işi:) gerçi daha çok yeni ,devam etcem bi süre daha bakalım yazarım sonuçları.. çok sağol canım yorumun için

Bir doktora gitmenizi öneririm öncelikle kan değerlerinize baktırın sorun yoksa saç analizi yaptırın. Dökülmeniz dönemsel olan bir dökülmeyse sorun yok ama farklı bir nedenden kaynaklanıyorsa daha ciddi tedaviler bakımlar gerekebilir umarım en kısa zamanda saç dökülmeniz son bulur.

kuru saç dipleri ve yıpranmış saç sebeiyle dökülüyor ..doktora gittim bi çok kan değerime baktı problem yok dedi.. saç diplerin kuru dedi..bende o yüzden ilaçları bi kenara bırakıp bitkisel ilaçlara yağlara yöneldim.. o yüzden hc yi araştırıyordum neyse ki başladım... şimdilik iyi gidiyor bakalım dökülmem duracak mı... teşekkürler yorumun için...

Merhaba canım. ben hc nin şampuan ve complexini gecen sene kullanmıstım ve memnun kalmıstım. dökülmemi azalttı ve sağlıklı bir sekilde uzadı saçlarım. gecenlerde tekrar aldım ve suanda kullanıyorum. tavsiye ederm.

teşekkür ederim
..bende başladım bakalım iyi olcak inşallah.. dökülmem dursun yorumlarımı yazcam .doping ve complexe başladım bende yoğun kuruluk ve dökülme var diye bakcazz

2 hafta oldu HC yağı ve compleksi aldım....compleks facia...saçları çok yağlandırıp,yapıştırıyor..sündürüyor saçları..yağ fena degil fakat o kadar paraya değmez aktarlardan daha uygun karisik yaglar alabilirsiniz...bitsin bi daha almayi dusunmuyorum..aktarima gidicem daha guzel yaglar var daha ucuza hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…