Hc ürünlerini bilmem ama farmasi tamamen bitkisel olan sarımsaklı şampuan ve maskesi düzenli olarak kullanıldığında müthiş sonuçlar alacağınızdan eminim...
sağlık konularında reklam için böyle tavsiyeler yazmayın lütfen sizin günahınızı almak istemem ama saçma sapan bişeyler öneriyolar çaresiz birini görünce. saç dökülmesi bi kadının psikolojisini bozan bişey inşallah işe yarayan tavsiyeler gelir ben çok dertliyim bu konuda
Hc ürünlerini bilmem ama farmasi tamamen bitkisel olan sarımsaklı şampuan ve maskesi düzenli olarak kullanıldığında müthiş sonuçlar alacağınızdan eminim...
O ürün hakknda deil ama dökülme konusunda benm çok güzel bi sonuca ulaştığım bi önerim var. Belki biliyosundur çok bilindk birşey ama inanılmaz etkili. Bemıks bepanthen evigen ve yumurta sarısı. Dökülmeni en aza indirecegını düşünüyorum.
bu vitaminleri eczaneden uygun fiyata temin edebilirsin yapımı da basit 1 yumurtanın sarısına 3unden de 1 ampul kırıyorsun ve isteğe bağlı badem yağı susam yağı hint yağı vs.1 çay kaşığı ekleyıp karıştırıp saç diplerine sürüyorsun 1-2 saat bekleyip yıkıyorsun. 1 ay Haftada 2-3 kez sonrasında haftada 1 yeterli olur. Zaten ilk uygulamada dökülme duruyor.karışım nasıl hazırlanıyor nasıl kullanılıyor eda04?
bu vitaminleri eczaneden uygun fiyata temin edebilirsin yapımı da basit 1 yumurtanın sarısına 3unden de 1 ampul kırıyorsun ve isteğe bağlı badem yağı susam yağı hint yağı vs.1 çay kaşığı ekleyıp karıştırıp saç diplerine sürüyorsun 1-2 saat bekleyip yıkıyorsun. 1 ay Haftada 2-3 kez sonrasında haftada 1 yeterli olur. Zaten ilk uygulamada dökülme duruyor.
herkese merhaba bayanlar.. Hc ürünlerini bayadır araştırıyorum saç dökülmelerim çok oldu son zamanlarda deneyen arkadaşlarımız yazabilir i?dopingi işe yarıyor diyor sitesinde ama..yorumlar için teşekkürler şimdiden...
teşekkürler eda04... :) denicem ..
ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum canım. aşırı bi dökülmem vardı durdurmasa bile en azından azaltır diye bir umut başladım ama sanki dökülmemi artırdı tavsiye etmiyorum o yüzden.
herkese merhaba bayanlar.. Hc ürünlerini bayadır araştırıyorum saç dökülmelerim çok oldu son zamanlarda deneyen arkadaşlarımız yazabilir i?dopingi işe yarıyor diyor sitesinde ama..yorumlar için teşekkürler şimdiden...
Bir doktora gitmenizi öneririm öncelikle kan değerlerinize baktırın sorun yoksa saç analizi yaptırın. Dökülmeniz dönemsel olan bir dökülmeyse sorun yok ama farklı bir nedenden kaynaklanıyorsa daha ciddi tedaviler bakımlar gerekebilir umarım en kısa zamanda saç dökülmeniz son bulur.
Merhaba canım. ben hc nin şampuan ve complexini gecen sene kullanmıstım ve memnun kalmıstım. dökülmemi azalttı ve sağlıklı bir sekilde uzadı saçlarım. gecenlerde tekrar aldım ve suanda kullanıyorum. tavsiye ederm.
..bende başladım bakalım iyi olcak inşallah.. dökülmem dursun yorumlarımı yazcam .doping ve complexe başladım bende yoğun kuruluk ve dökülme var diye bakcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?