• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Hc Saç Uzatan Bakım Yağı Kullananlarrr !!

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
kızlar gecen hafta salı günü elime geçti bu ürün çok düşünerek aldım. Hem kırıklara Ve dökülmeyede Faydası oldugu yazıyordu. Saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim 1 ay önce hem hızlı hemde kırıkları yokken iyi bi bakımla büyüsünler istedim HC yi aldım 2 kere kullandım daha ilk kullanımda verdiği yumuşaklık ve pürüzsüzlüğe diyecek yok ama ne kadar sürede uzama işlemine geçer bilemiyorum haftada 2 gün kullanıyorum sürüp 2- 3 saat bekletiyorum .burdan bilgilendireceğim. ç
Bu ürünü benim gibi daha yeni kullanan yada uzun zamandır kullanıyorum etkileri şunlar diyen arkadaşlar lütfen paylaşın...Nekadarlık kullanımdan sonra nekadarlık uzama sağladı merak ediyorum.

kızlar gecen hafta salı günü elime geçti bu ürün çok düşünerek aldım. Hem kırıklara Ve dökülmeyede Faydası oldugu yazıyordu. Saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim 1 ay önce hem hızlı hemde kırıkları yokken iyi bi bakımla büyüsünler istedim HC yi aldım 2 kere kullandım daha ilk kullanımda verdiği yumuşaklık ve pürüzsüzlüğe diyecek yok ama ne kadar sürede uzama işlemine geçer bilemiyorum haftada 2 gün kullanıyorum sürüp 2- 3 saat bekletiyorum .burdan bilgilendireceğim. ç
Bu ürünü benim gibi daha yeni kullanan yada uzun zamandır kullanıyorum etkileri şunlar diyen arkadaşlar lütfen paylaşın...Nekadarlık kullanımdan sonra nekadarlık uzama sağladı merak ediyorum.

ben 2 ay kullandim normalden fazla uzama olmadi. sadece yumusatiyordu bakim yapiyordu ama uzatmadi.
artik bu tür ürünlere inanmiyorum ben. bir cok sey söylüyorlar uzatiyorda söyle yapiyorda böyle yapiyorda.. yalan yalan yalan! tabi ürünü satmak icin baska birsey söyleyecek halleri yok ya :)
sende inanma canim bu tür seylere. saclarin uzamiyorsa agiz yoluyla alinan b-vitaminlerini dene (B-COMPLEX) distanda zeytin yagi sürdümmü yapman gerekeni yapiyorsun demektir. insallah isine yarar. bende tek ise yarayan bu oldu.

Ben kullanıorum bunu ama aşmış bı uzama gormedım soylekı uygulama basına parmağın 1/3 u kadar bı uzama elde ettım haftada 1 uygulama sonunda ıste ayda 1 parmak uzayan sac 2 parmak falan uzadı böle bıse

kızlar benim bir ay olucak kullanalı uzaması normal yani öyle abarttıkları kadar bi uzama olmadı yumuşacık pürüssüz oldular ama 45 tl ye almıştım okadar para verip aldığıma pişman oldum 45 tl ye aktardan 7 ayrı yağ alınıyor yani hepsini karıştırsam daha iyi bi yağ karışımı elde ederdim zaten:bbo:

Back