ben kullanıyorum. daha ilk şişem. uzamaya 2. şişede fayda eder diyolar ama gerçekten çok bakımlı yapıyo saçı. o konuda kesnlikle öneririm. daha sağlıklı uzıcakları kesin.
hmm, etkili diyorsun yani, bende şuan çam terebentinle badem yağını kullanıyorum, birde onu kullanmak istedim, çok keskin kokusu vardı, onunki nasıl, ve yağlandırma falan yapıyormu, son olarak önce ve sonra fotoğrafları varsa paylaşabilir misin, teşekkürler..
hmm, etkili diyorsun yani, bende şuan çam terebentinle badem yağını kullanıyorum, birde onu kullanmak istedim, çok keskin kokusu vardı, onunki nasıl, ve yağlandırma falan yapıyormu, son olarak önce ve sonra fotoğrafları varsa paylaşabilir misin, teşekkürler..
yağlandırma yapmadı. kokusu kesinlikle rahtasız edici değil. yeni çekilen fotoğrafım yok malesef. ben sinamekiyle birlkte kullnıyorum zaten. saçlarım şuanda çok düzeldi. normalde saçlarım çok kıvırcık ve yakalşık 5 yıldır sürekli düzlştriyorum. çok bakımsızdı. şuanda çok daha sağlıklı gözüküyolrç ben memnun kaldım. tavsiye ederim mutlaka.
paylaştığın için teşekkürler, birkaç arkadaştan daha detaylı bilgi felan alırsam kesinlikle bende sipariş etmek istiyorum, hoş birşeye benziyor. fiyat biraz yüksek olduğu için riske atmak istemiyorum :)
paylaştığın için teşekkürler, birkaç arkadaştan daha detaylı bilgi felan alırsam kesinlikle bende sipariş etmek istiyorum, hoş birşeye benziyor. fiyat biraz yüksek olduğu için riske atmak istemiyorum :)
İnanın hiç riske atmıs olmazsınız paranızı.Benim saçlarım çok uuzndu ve bir anda kut kestırdım.ve 1 yıl kadar sureklı kestırerek kut kullandım.Normalde ınanılmaz hızlı uzayan saclarım resmen bana kustu ve uzamamaya basladı.Sonrasında bır arkadasımdan hc yi duydum ve hemen basladım.Ama duzenlı ve sabırla kullandım.İlk şisemin sonlarında sacımın bir anda uzamaya basladıgını gordum.Şuan 3.şişemdeyim.Kuaför bile saçımın nasıl uzadıgına ve bu kadar bakımlı olduguna inanamıcak duruma geldı.Ben saclarımın ucunu keselım derken o gerek olmadıgını soyledı.ben çok memnunum ve cevremde kullanlarda oyle.ama dedıgım gibi biraz sabır ve özen lazım.ikinci şişeye kesin geçin.İlk şişeyi haftada iki kere uygulayarak kullandım.ikinci ve üçüncü şişemde haftada bir kullanıyorum.Ve saçta uzun süre durmasının bi zararı yok.ben gece surup sabah yıkıyorum.
teşekkürler, önerilerinizi dikkate alıp en kısa zamanda sipariş veriyorum :) umarım pişman olmam, aslında benim de saşım uzun ama bir türlü bana uzunmuş gibi gelmiyor,v kestirdim,sonrada katlı, iyice karıştı şekli, şimdi kendi halinde.. umarım faydası olur..
teşekkürler, önerilerinizi dikkate alıp en kısa zamanda sipariş veriyorum :) umarım pişman olmam, aslında benim de saçım uzun ama bir türlü bana uzunmuş gibi gelmiyor,v kestirdim,sonrada katlı, iyice karıştı şekli, şimdi kendi halinde.. umarım faydası olur..