Saç Uzatma Yöntemleri hc hair care kullanmaya basliyorum...

kuzu27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
47
2
6
35
İzmir
Internette denk geldinizmi bilmem kizlar hc hair care ürünlerine inanilmaz yorumlar okudum ve cevremde kullananlar cokk memnun.sampuan ve sac bskim yagi persembe elimde olacak tamamen bitkisel asla kimyasal yok deneyip gorucem.buarada bende sinameki kürü yapanlardanim ve cok memnunum

saçımı uzatıyor cnm

Aynen canim hem uzatio hemde yeni bebek saclar çıkıyor.arkadaslarim kullanio ben biraz gec kaldim maddi olarak toplamayi bekledim kendimi 65 tl tuttu bitkisel olusu ve yorumlar beni cok cezbetti ilkk kez bu kadar para veriorum umarım ise yaricak bide bugun kan tahlili yaptirdim b 12 demir herseyim normal uzuo saclarim ama ben dsha çabuk uzasin istiom csnim ya:))))

aynen cnm :)) bi yandan yorumlara bakıyordum.gerçekten çok güzel bir ürünmüş.benm bile alasım geldi.şampuan ve complex i aynı anda mı kullanmak gerekiyor.yoksa sadece complex işe yarıyormu benm de amacım bir an önce saçı uzatmak :)))

Vallaha ben hem şampuan hemdr complex yagi aldim 3 sefer kullandim cok guzel urunler ama tabi duzenli kullanmak gerekli.1 ay kadar kullanayim sonucu yazarim tatlim uzatma konusunda bisey demek icin cok erken

Ben ayni zamanda haftada bir sinameki kürü uyguluyorum oda cok uzatti suan sacim sutyenin 3 cm asagisinda yaza kadar bele gelsin istiyorum bide saclarini hafif nemliyken örüp yat oda uzatio

Ben ayni zamanda haftada bir sinameki kürü uyguluyorum oda cok uzatti suan sacim sutyenin 3 cm asagisinda yaza kadar bele gelsin istiyorum bide saclarini hafif nemliyken örüp yat oda uzatio

Canim kullanali 2o gün olmus memnunmusun bu şampuandan, hizli uzatiyomu?

Ya bide bu şampuan eczane veya kozmetik satilan yerlerde satiliyomu, illa internetenmi siparis vermemiz lazim?

Kızlar bende internette yine bi çare ararken rastladım HC complex'e :) yorumlarıda okuyunca tamam dedim bi denemek lazım :) aldım bi şişe bide arkadaşıma aldım birlikte kullandık bitirdik ikincileri aldık onlarda bıtmek üzere :) şampuanlarını ve saç kremlerini denemedım ama Complex yağ oldukça iyi hem uzatıyor hem bakım yapıyor ilk yıkamada sahiden farkı hissediyorsunuz :) Herkese tavsiye ederim :)

Ya bide bu şampuan eczane veya kozmetik satilan yerlerde satiliyomu, illa internetenmi siparis vermemiz lazim?

tatlım orjinal sitesinden verirsen daha iyi olur bence hemde orjinalliği garanti olur, zaten sipariş onayı için arıyorlar tekrar kapıda ödemede imkanı var :) dediğim gibi ben şampuan kullanmadım ama complex yağını kullandım ikinciyi bitirmek üzereyim oldukça memnunum :) hani biz kızlarda sütyen hizası diye bir ölçü birimi vardır ya ben sınemakı kürünü ve complex yağı aynı zaman diliminde kullandım bi yıkamada kür yaptıysam dıgerınde yağı kullandım ve sütyen hizasından 4 parmak aşağıda artık saçlarım :) ve parıl parıl parlıyo :) alında daha çok uzardı ama süreklide kestiriyorum o yuzden az ılerlıyor ama yaklasık 1.5 2 ayda saçlarım 7 8 parmak uzadı :) tavsiye ederim :)

Ben epey giremedim sayfaya en son siparis verdim demisim cokk memnunum saclarim acaip uzuyor complex yagi bi harika yalbiz sampuan cok kötü kullanmiom artik. Bide hc ovex aldim ods muthis iyiki var bu hc ürünleri

Merhabalaaar. ben hc complex sipariş etmiştim bu akşam geldi .
Akşam saat 6 da sürdüm gece 12 de yıkayacağım .
En az iki ay kullanmayı düşünüyorum yaza saçlarım biraz daha uzun olsun . zaten yazın topluyoruz genelde ama birdahaki kışa kadar devam edeceğim HC y eger 2 aylık deneme sürecimden memnun kalırsam . bakalım neler olacak :)

Bende Hc kullanıyorum bir haftadır. 2 saat bekletiyordum .dün gece sürüpyattım sabah yıkadım,okdar yumusak ve güzel oldu ki..bundan sonra gece sürüp yatıcam. şuana kadr 3 kere yaptım. nerdeyse 2 günde bir yapıyorum. bazen 2 gün üst üste sürüyorum.

HC'i 3 sene evvel bende sadece şampuanını alarak kullanmıştım.
hakikaten çok güzel bir ürün
ben bir kutu kullanmama rağmen 15 gün sonunda diplerde yeni çıkan diken gibi saçlarımı farkettim
(tabi o dönem yaz ayıydı ve hergün saçımı yıkıyordum)
hatta birgün duştan çıktım saçlarım ıslakken taradım
diplerden çıkan saçları annem gördü
ve bana saç tepeden kesilirmi delimisin sen erkek gibi kesmişsin aralarını diye fırça attı
şimdi elimde 2 tane şapmuanım var onlar bitsin tekrar HC ye geçeceğim

kızlar merhaba bende kullanıyorum şuanda acayip hızlı uzuyor gerçekten denemenizde fayda var ayrıca içerisindeki katkılar tamamen bitkisel ve çok güvenli hatta şuandada sacbakim.com sayfasındada indirim yapmışlar fırsatı değerlendirin bence sevgiler :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…