• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri HC Bitkisel Şampuan (Hacim Kazandırıcı)

umi_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
14
1
286
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir saçlarıma şampuan arayışı içerisindeydim. Kötü kuaför tecrübeleri sonucu saçlarımın uç kısımları yanmıştı ve hacmi azalmıştı. Bir süre forumda yazılanları okudum, fakat aynı şampuan için memnun olan da vardı, olmayan da. Bu nedenle kendim denemeden iyisini bulamayacağımı düşünerek "HC Hair Care" in hacim kazandırıcı şampuanını denemeye karar verdim. Ayrıca daha önce kardeşim de kullanmıştı ve çok memnun kaldı. Yakın bir tarih olmadığı için tam da güvenemiyorum ama iyi ya da kötü tecrübelerimi yazmaya karar verdim.
Şampuan henüz bugün teslim edildi. İlk denemenin ardından tekrar mesaj yazacağım...

Merhaba arkadaşlar,
dün ilk kez şampuanı kullandım. Saçlarımda boya olduğu için mi bilmiyorum ama biraz saçlarım sertleşti, yumuşamanın aksine. Genelde saçlarımı yıkadıktan sonra kendi halinde kurumaya bırakırım kendi nemini alması için. Normalde çok kabarmaz ve canlanır, bu kez çok kabardı, tel tel oldu. Ama en büyük problemim saçlarımın elektriklenmesidir. Saç tellerim çok ince olduğu için genelde elektriklenirler, şuan böyle bir durum söz konusu değil. Bakalım ilerleyen kullanımlarda neler olacak... ilk kullanım olduğu için yazabileceklerim bu kadar

Merhaba arkadaşlar,
dün ilk kez şampuanı kullandım. Saçlarımda boya olduğu için mi bilmiyorum ama biraz saçlarım sertleşti, yumuşamanın aksine. Genelde saçlarımı yıkadıktan sonra kendi halinde kurumaya bırakırım kendi nemini alması için. Normalde çok kabarmaz ve canlanır, bu kez çok kabardı, tel tel oldu. Ama en büyük problemim saçlarımın elektriklenmesidir. Saç tellerim çok ince olduğu için genelde elektriklenirler, şuan böyle bir durum söz konusu değil. Bakalım ilerleyen kullanımlarda neler olacak... ilk kullanım olduğu için yazabileceklerim bu kadar
canım normaldir ama genelde hangi marka olursa olsun sacların ince telliymiş hacimlendirici şampuanların cogu sacı ya kazık gıbı yapa yada sertlestirir böylece elektriklendirir ve ince tellerin daha hacimli gözükmesini saglar maksat bu :/

Merhaba herkese,

Uzun süredir tam bir sonuç alabilmek için bekledim. Fakat maalesef saçımda herhangi bir değişim görmedim. şampuan bittikten sonra tekrar kullanmamayı düşünüyorum. Belki besleyici serumu ile kullansam daha faydalı olur, deneyip sonucunu mutlaka iletirim. Başka ürün tavsiyesi olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum...

Şampuanları her saç tipine uygun mu acaba ? Bu markanın ürünlerini merak ediyorum. Organik ürünleri kullanmak istiyorum ancak çok fazla ürün bulamıyorum bu konuda birçok sitede organik diyorlar ama hiçte öyle değil.

Back