• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Hc bakım urunlerı

Ben kullandım yağını şampuanını ve saç kremini sipariş vermiştim, ince telliydi saçım baya da dökülüyodu,bunalıma girip üçünü bir aldım, özellikle yağdan çok memnun kaldım yumuşacık yapiyor,hacim kazandı bitimine doğru da baya uzadığını fark ettim, bi de küçük küçük yeni saçlar çıkmaya başladı ya inanamadım annem falan da sürmeye başladı :D:D. saç kremini pek beğenmedim, şampuanı da normal yani öyle doğal falan diye aldım onları ama bence en faydalısı o complex denen bitkisel yağ karışımı denemeni tavsiye ederim ben ikinci kere sipariş verdim, hiç olmayan kirpiğimi bile biraz uzattı diyebilirim:D

Bende kullanıyorum yağını, ilk şisesi bitmek üzere bitince tekrar sipariş vericem. saçlarımın rengini çok fazla değiştirip boyattığım için uzamamaya, kopmaya kırılmaya başlamıştı. yaklaşık 1 aydan fazla kullanıyorum çok memnunum. kırılması kopması durdu. yumuşacık oldular.hatta yeni saçlarım çıkmaya başladı eski sağlıklı haline kavuşuyorlar. eskisinden daha çok uzuyorlar. öyle biranda olmuyor tabi. ben memnun kaldım çok. almak isteyen varsa ben şahsen yağını tavsiye ederim.

aldım hiç memnun kalmadım ödediğim paraya yanıyorum ne dökülmesi azaldı nede yapılanmadı saçım... komilinin zeytinyağlı saç şampuanı harika hem ekonomik denemeni öneririm birde selesta zeytinyağlı saç sampuanı ve banyo sonrası kullanılan durulanmayan saç kremi. süper...

hc şampuan ve bakım komplexini rastgele gördüm nette ve hemen sipariş verdim ve gerçekten saçlarım ınanılmaz farkettı kuaförüm yanlış boyayınca saçlarım yeşile yakın bır renk olmuştu arkadaşlar ve ard arda 5 kere boyandı saçlarım resmen mısır püskülüne döndü ne kadar kestırdıysem de fayda etmedı kırıklar ve kuruluk saç diplerime doğru ılerledı hep. ama hc kullandığmdan berı saçlarım yumuşacık oldu ve kesınlıkle eğer saç derısıyle ılgılı bır cılt problemınız yoksa yada kan değerlerınızde saç ile ilgiili bi problem yoksa kesınlıkle faydasını görürsünüz ben henüz 7 kez yıkadım saçımı ve 3 kez komplexi kullandım henüz uzamaya başlamaz sanırım 1 aya kadar belli olur uzayıp uzamayacağı.yıne yazarım buraya ve kesınlıkle tavsıye edıorum öpücüklerrrr

Back