- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.299
- Konu Sahibi yildiztozuu
Maddi durumum yok diyen kadın çocuğuma bırakacak ev alamıyorum anlamında demiyordur bence onuGayette mantıklı giggles hanım burada konular açılıyor kadın maddi durumum yok diyor ozaman ne diye çocuk doğuruyorsun diyorlar.cocuk büyüyor sonra vay efendim neden aileden mal istiyosun diyorlar. Biz aynı ananın babanin evladiysak madem onada yapıyorlar banada yapacaklar mecburlar altına imzamı atıyorum
Mecburlar...
Gelelim okuma meselesine eğer kızları okutup o sırada aldatılan bir anne var ve oğlunu sırf babasıni gozetsin diye okuldan alıp işe yolluyorsa babasıyla (eşim) yine mecburlar. O çocuğun hakkına girmişler zaten.evim 4 kızına yapıyorsa ehliyetine kadar paralar dönüyorsa ama ben altinimi isteyince hepsi bir olup paragöz diyorlarsa bende hakkım haram zehir zıkkım olsun derim.
Çünkü birtek bize gelince yok.
Ee malum sizde biliyorsunuz bir cocufa yapılırken diğerinin gözü olursa o maldan hiçbir hayır gelmez.
Gelmedide zaten
İyi besleyecek, iyi okutacak, iyi bakacak maddi durumum yok diyene niye çocuk yaptın o zaman denir
Parayı kazanan da anne baba olduğu için adaletli veya adaletsiz de olsa parayı nasıl harcayacakları onların tasarrufunda
Kendinizi de parçalasanız, tüm haklarınızı haram da etseniz istemedikleri sürece parayı alamıyorsunuz işte
En fazla ne size ne onlara hayrı olur
Ama yine size gelmez
Sizin bahsettiğiniz aldatılan anneli konuda(burada ne alakaysa şimdi) da zaten iyi eğitim verilmemiş bahsedilen çocuğa
Meslek sahibi olması teşvik edilmemiş
Zaten benim dediğim şeyle alakası yok o yüzden
Altın istemeniz gereken yer eşiniz ama eşinizin ailesi değil