Çok erken...cinsiyet belli olsun cunku ara renklerdense kiz yada erkek kiyafeti tercih etmek istyceksiniz bakinca ara kiyafetler cazip gelmiycek....Hamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?
Beni anlayan birisi kendime bile alışveriş m olcak en azından ondan baslarimBence baslayabilirsin.cok abartmadan emzikti nevresimdi vs cinsiyet farketmeyen seyler alabilirsin ben hamile degilim ama benim bile alasim var simdiden
Bende hamile kalınca eminim böyle olacam :) paramı hep bebek giysisine yatırırım :)Anladım. Ama çok sabirsizim
Siz erkenmi diye sormussunuz konu başlıginda bizde tecrübe dahilindeBeni
Beni anlayan birisi kendime bile alışveriş m olcak en azından ondan baslarim
Hamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?
Ama cikismaniza gerek var mi? Sadece sordumSiz erkenmi diye sormussunuz konu başlıginda bizde tecrübe dahilinde
fikir paylaşımında bulunduk erken oldugunu düsünmüyosaniz zaten
sormanizada grk yok tabiki yapın alışverişinizi....anlayışsizligımızdan sorunuza cvp yazmadik yada
istediginiz cvbi vermek için degil mantikli ve öngörulu ve de tecrübeye dayanarak cvp verdik...
Canım bana kalırsa çok erken bende 7+0 hamileyim en az 5 aylık olana kadar birşey almayı düşünmüyorumHamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?
Amiin canım bende 5 6 ay olana kadar beklermCanım bana kalırsa çok erken bende 7+0 hamileyim en az 5 aylık olana kadar birşey almayı düşünmüyorumhala riskli aylardayız ne olacağı belli olmaz.. Bende neler neler almak istiyorum ama mecbur frenliyorum Rabbim korusun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Çıkıştıgımıda nerden cıkardınız¿Ama cikismaniza gerek var mi? Sadece sordum
Bende başladım teyzesi duramıyorum ki elim hep bişeye gidiyor orta renkler alıyorum genelde sende öyle yap Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahHamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?