Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hazırlıklara başlamak erken mi
- Konu Sahibi glstn35
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne & çocuk doğum hazırlık yeni hamile kalanlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
Çok erken...cinsiyet belli olsun cunku ara renklerdense kiz yada erkek kiyafeti tercih etmek istyceksiniz bakinca ara kiyafetler cazip gelmiycek....Hamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?
Ve ayrica 2 ay cok erken bi bekleyin gebeligin yarisıni sorunsuz tamamlayin en azindan her şey olabilir sonuçta tecrübeyle sabittir bu...
- 18 Eylül 2016
- 152
- 47
- 18
- 29
Beni
Beni anlayan birisi kendime bile alışveriş m olcak en azından ondan baslarimBence baslayabilirsin.cok abartmadan emzikti nevresimdi vs cinsiyet farketmeyen seyler alabilirsin ben hamile degilim ama benim bile alasim var simdiden
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Bende hamile kalınca eminim böyle olacam :) paramı hep bebek giysisine yatırırım :)Anladım. Ama çok sabirsizim
- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
Siz erkenmi diye sormussunuz konu başlıginda bizde tecrübe dahilindeBeni
Beni anlayan birisi kendime bile alışveriş m olcak en azından ondan baslarim
fikir paylaşımında bulunduk erken oldugunu düsünmüyosaniz zaten
sormanizada grk yok tabiki yapın alışverişinizi....anlayışsizligımızdan sorunuza cvp yazmadik yada
istediginiz cvbi vermek için degil mantikli ve öngörulu ve de tecrübeye dayanarak cvp verdik...
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Bence erken . ben hamile deilim daha ama istiyoruz Allah in izniyle. Olursada 7. Ayda falan baslamayi dusunuyorum. Ara renklere gelincede eger birseyler almak ostiyorsaniz turuncu. Sari.yavru agzi gibi renklere bakabilirsiniz
Hamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?
- 18 Eylül 2016
- 152
- 47
- 18
- 29
Ama cikismaniza gerek var mi? Sadece sordumSiz erkenmi diye sormussunuz konu başlıginda bizde tecrübe dahilinde
fikir paylaşımında bulunduk erken oldugunu düsünmüyosaniz zaten
sormanizada grk yok tabiki yapın alışverişinizi....anlayışsizligımızdan sorunuza cvp yazmadik yada
istediginiz cvbi vermek için degil mantikli ve öngörulu ve de tecrübeye dayanarak cvp verdik...
Canım bana kalırsa çok erken bende 7+0 hamileyim en az 5 aylık olana kadar birşey almayı düşünmüyorum hala riskli aylardayız ne olacağı belli olmaz.. Bende neler neler almak istiyorum ama mecbur frenliyorum Rabbim korusun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?
- 18 Eylül 2016
- 152
- 47
- 18
- 29
Amiin canım bende 5 6 ay olana kadar beklermCanım bana kalırsa çok erken bende 7+0 hamileyim en az 5 aylık olana kadar birşey almayı düşünmüyorum hala riskli aylardayız ne olacağı belli olmaz.. Bende neler neler almak istiyorum ama mecbur frenliyorum Rabbim korusun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
Çıkıştıgımıda nerden cıkardınız¿Ama cikismaniza gerek var mi? Sadece sordum
Çıkışıcak olsam size sizi ciddiye alıp bu kadar açıklayıcı bi msj yazmazdım..ilk msji tekrar okuyun lütfen..
2. Cvbıda "beni anlayan birisi "yazdigıniz msja istinaden yazdım istediginz cvbi vermedigimiz içinmi sizi anlamadik biz acaba ¿
- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Bende başladım teyzesi duramıyorum ki elim hep bişeye gidiyor orta renkler alıyorum genelde sende öyle yap Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahHamileliğin 2. Ayında ufak ufak hazırlıklara başlamak uygun mu? Cinsiyet bilmediğimiz için ortak renkler tercih edilse nasıl olur. Siz ne düşünüyorsunuz? Erken başlayan var mi ?