S
SENACE
Ziyaretçi
aaaa çokkkk güzel senaca takım olması ne kadar iyii çok uyumlu olmuşş.
CANIM BİR GÖRSEN ADAMLAR PERDESİNE KADAR TAKIM YAPMIŞ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa çokkkk güzel senaca takım olması ne kadar iyii çok uyumlu olmuşş.
Off Kizlar Bi Geliyo Zaman çok Az Kaldi Diyorum Bi Geliyo Sanki Daha Asirlar Varmiş Gibi.ama Herhalde Son Günlerin Nasil Geçtiğini Anlamiycaz Eksiklikler Falan Derken
kızlar benim meteminde odası geldi tülünü diktirdim halısını aldım önceki günde kıyafetlerini felan yerleştirdim çok güzel oldu yaaaa:) bide çekmecelerini çok fazla varmış doldur doldur kıyafet yetmedi daha fazla almam lazım herkes bunlar çok diyor ama olmaz doldurmam lazımtatlicadiarzutatlicadiarzu
Kezbancay kıyafetlerine bayıldım. Sende mi izmirdesin? Ben Karşıyakada oturup, Alsancakta çalışıyorum.. Rengin diye Temmuz annesi var. Onunla falan görüşüyoruz. İstersen bize katılabilirsin...
herkese merhaba arkadaşlaaaaaarrrr
bıdışım rengin biliyordum ama seni bilmiyordum birde bizde çiçek35 var toplamda 4 olduk. wwaaayy beeee bende herkes istanbulda ben tek kaldım diye yakınıyordum. çok iyi olur size katılmam sen alsancaktaki bütün mağazaları alt üst etmişsindir zaten. bilgi alırım senden.bu arada bende şemiklerdeyim.a.s
Çok yakınız.. Alsancakta, kemeraltında, Karşıyakada, Kısıkköyde, Karabağlarda,Bornovada girip çıkmadığım dükkan kalmamışır. Halıcı, perdeci, mobilyacı,avizeci, bebek eşyaları satan yerler... Ama en iyilerini buldum, Değişiklerini... İstersen yardımcı olabilirim...Mutlaka görüşelim... Şeniz