- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bambum nasıl?
Kızlar bambum nasıl?
Kızlar bambum nasıl?
canım cok güzel kaca aldın :dance:
hamileliğimi ilk duyunca almıştım 400 ytl ye ilk 6 ay bambuda yatırıcam. 6 aydan sonradapark yatak almıştım onda..
kızlar bende bu güvenli uyku yastıgından aldım yan yatması icin ideal şutarafagitti
kızlar yaa benim aldıgım yan yatış yastıgı icin kimse yorum yapmadı :uhm:
bende kizima aldigim kiyafetleri koycam ya az sonra resimlerini cekecem buraya koysam yada aksam insallah
güle güle kulansın bebişin gelincik cok güzel saglıklı hayırlı bir evlat yetiştirirsin inş. :içelim:
kızlar yaa benim aldıgım yan yatış yastıgı icin kimse yorum yapmadı :uhm:
canım yaaa ben bunu ilk defa gördümmm. çok güzell. arkaya düşmez bebişin çokk hoşşş orjın bişeyyy
adasu yan yatış yastığın çok güzel. inşallah güle güle kullanır bebişin.. bu arada babystar'dan 2 adet numune bez geldi şimdi... minik minik öyle şirinler ki :)))
bunların bana bir kastı var galiba herkeze 2 tane bana 1 tane yollamışlar klava: neyse önemli degil ben bebgimin bezini aldım zaten primadan sengözlerimebaksanabKötü Kazen
Bezini de mi aldın kıss şimdiden... Allah iyiliğini versin :))) Ben tüm markalardan bir iki adet numune edinmeyi deniycem önce. Çünkü bebek bezi de bebekten bebeğe çok değişiyor. Kimisine iyi gelen diğerine gelmiyor. Ciltler farklı sonuçta... Ama en iyisi Prima galiba. Belki huggies de yarışabilir onunla.
resimleri anca sonra koyabilirim adasu'cugum cunku pilleri sarja koydum sarj olsunlar fotograf makineme takip ole cektigim zaman koyarim