HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

826buyuknx5.jpg

Kızlar bambum nasıl?

Son düzenleme:
hamileliğimi ilk duyunca almıştım 400 ytl ye ilk 6 ay bambuda yatırıcam. 6 aydan sonradapark yatak almıştım onda..

güle güle kulansın bebişin gelincik cok güzel saglıklı hayırlı bir evlat yetiştirirsin inş. :içelim:

kızlar ıyıkı 1 gun gırmedım bu ne ya ne guzel seyler bunlar gule gule kullnsın hepsıde cımcıme hepsı cımcıme

kızlar bende bu güvenli uyku yastıgından aldım yan yatması icin ideal şutarafagitti

kızlar yaa benim aldıgım yan yatış yastıgı icin kimse yorum yapmadı :uhm:

Son düzenleme:
bende kizima aldigim kiyafetleri koycam ya az sonra resimlerini cekecem buraya koysam yada aksam insallah

canım yaaa ben bunu ilk defa gördümmm. çok güzell. arkaya düşmez bebişin çokk hoşşş orjın bişeyyy:kahve:

evet canım büyüdükcede yanları genişletilebiliyor cok güzel bizde eşimle cok begendik şakkıdı

adasu yan yatış yastığın çok güzel. inşallah güle güle kullanır bebişin.. bu arada babystar'dan 2 adet numune bez geldi şimdi... minik minik öyle şirinler ki :)))

adasu yan yatış yastığın çok güzel. inşallah güle güle kullanır bebişin.. bu arada babystar'dan 2 adet numune bez geldi şimdi... minik minik öyle şirinler ki :)))

bunların bana bir kastı var galiba herkeze 2 tane bana 1 tane yollamışlar :eek:klava: neyse önemli degil ben bebgimin bezini aldım zaten primadan sengözlerimebaksanabKötü Kazen

bunların bana bir kastı var galiba herkeze 2 tane bana 1 tane yollamışlar :eek:klava: neyse önemli degil ben bebgimin bezini aldım zaten primadan sengözlerimebaksanabKötü Kazen

Bezini de mi aldın kıss şimdiden... Allah iyiliğini versin :))) Ben tüm markalardan bir iki adet numune edinmeyi deniycem önce. Çünkü bebek bezi de bebekten bebeğe çok değişiyor. Kimisine iyi gelen diğerine gelmiyor. Ciltler farklı sonuçta... Ama en iyisi Prima galiba. Belki huggies de yarışabilir onunla.

Bezini de mi aldın kıss şimdiden... Allah iyiliğini versin :))) Ben tüm markalardan bir iki adet numune edinmeyi deniycem önce. Çünkü bebek bezi de bebekten bebeğe çok değişiyor. Kimisine iyi gelen diğerine gelmiyor. Ciltler farklı sonuçta... Ama en iyisi Prima galiba. Belki huggies de yarışabilir onunla.

sorma yaa aldım aldım da daha park yatagı şunu bunu alınmadı a.s yaa carrefour gittik eşimle indirimliydi ekonomki paket yeni bebek paketi bende kacırmak istemedim öyle aldım yani kızlar kızımın coraplarını ekliycem bakalım begenicekmisiniz şakkıdı

resimleri anca sonra koyabilirim adasu'cugum cunku pilleri sarja koydum sarj olsunlar fotograf makineme takip ole cektigim zaman koyarim

X