canım srosenin aldıgı 229 ytl sen aynısı olduguna eminmisin sanada bunu önermiştim zaten :1closedeyes:
srosecim park yatagını sen ne kadara aldın
ben bugun baktım nakit 185 dediler
internette kırmızısını 179 a buldum
bşrde icine silte aldınmı sen nasıl yatırcan bebegi?
bu arada aldıklarınızın hepsi cok gusel kıslarrrr
yha ben bu park yataklarina hic isinamadim :uhm:
yha ben bu park yataklarina hic isinamadim :uhm:
park yatak içine nasıl nevresim kullanılıyo kızlar yardımcı olun nette bulamadım yaww
Canım o kadar bezi şimdiden almayın.benim arkadaş 40 gün önce doğum yaptığı halde bazı bezler elinde patlamış.Hem bebek hızlı büyüormuş.Hemde poposu her beze uyum sağlayamıyormuş.Acele etmeyin bi yeni doğan bi de bi boy büyüğü şimdilik yeterli bence almayanlar için.bu oglu$umun kirli sepeti..biriniz almis kimdi unuttum..görmüstüm fikrini caldim
ay kizlarr kaynanam iki karton bebek bezi almis..gerci istedigim marka deil ama yinede allah raziolsun .. bir iki ay idare eder heralde .. artik boklu olup olmamasina bagli
B]
[img=http://img162].imageshack.us/img162/8444/gecelikub4.85a25c80e2.jpg]
................................
Süpersiniz walla kızlar :)kıss aynısı bana da oldu.. kadın bakıp sana 90 vereyim dedi... neye uğradığımı şaşırdım. ne 90'ı ben daha 75 kullanıyorum dedim.. şok oldu... o beni şok ederse ben de onu şok ederim işte böyle
iLK EŞOFMAN TAKIMIMIZ.
)
bu şortu
bu benim geceliğim acık çekmedim uzun çünkü sabahlığı ve kısa geceliğide var
.imageshack.us/img255/3562/nehir054ps0.th.jpg[/IMG][/URL]
kızlar bu avizemiz geçen gün aldık size göstermemiştim
bunlarda bugün gelenlerden iki tanesi büyük paketi açamıyom kocam küser diye yaaa
dur benim sepetin resmini koyim şekerim ayıpsın
bunları da kızımın teyzoşu getirdi hafta sonu..
kızlar yatağımızı kurduk ben yeni aldığımız cicilerin hepsini gösterem size tek tek bu arada kızlar sepetler yıkılıyooo banada alın yollayın kızzzzz burda koçtaş felan yooook:
canımız çıktı kurana kadar ama değdi.
minik patikler nasıl ama hediye geldi de söylemesi ayıp olmasıınn. komşum örmüşşş::
Kızlar hepsi birbirinden güzelmiş.Güle güle kullanın.Bende bir beşik sordum 280 ytl ye belki onu alırım.480 e de vardı aynı yerde.ama ben kiracıyım ve taşına taşına hepsi zarar görüyor ne de olsa.Çok pahalıya gerek yok diye düşünüyorum.belki ileride koyacak yerim bile olmaz.kızlar buda inş allah nasip edersee mevlütte giyeceğim terlikler geceliğimin altınaa:))
Zaten benim bekarlıktan kalma genç odam var bi de bebek odası almayacağım.Aslında park ytak düşünüyordum sonra saklama kolaylığı olur diye.Ama görünce vazgeçtim ben.
http://img411.imageshack.us/img411/7264/fotoraf0186by1.jpg
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/1552/fotoraf0187sy5.jpg ODAMIZIN HALISI ( Yıkanabilir )
senace cim biraz geç oldu ama sen halıyı nereden almıştın?ve boyutları ne?çamaşır makinesinde mi yıkanabilir demiştin?hayırlı olsun arkadaşım bu arada.güle güle kullansın yavrun.senin ve diğer arkadaşların bebişlerinide Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:1hug:
kızlar buda inş allah nasip edersee mevlütte giyeceğim terlikler geceliğimin altınaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?