dur benim sepetin resmini koyim şekerim ayıpsın Şeniz
bunları da kızımın teyzoşu getirdi hafta sonu..
febicimm güle güle kullansınn inşallah kızınn...
çok güzell pemboş pemboşş...
zaten oldum olasıı kız kıyafetlerine bayılıyorumm..
kızlar cogunuz almışsınız bu sepetten maşallah :dance: bende kızım büyüsün bazı şeylerin farkında olsun kulanabilicegi zaman alıcam şimdi gerek görmüyorum yer kaplamasına gerek yok şimdilik
Bizde aldık. Kayınvalidemde görmüş almış. 2 tane oldu. İkiside güzel. Birini kirli sepeti, birini oyuncak sepeti yapacağım. Gerçi Mobilya takımının içindede oyuncak sandığı var. Odanın içine sığmıcaz galiba biz. Herkes birşeyler alıp geliyor. Bide biz alıyoruz... Harbiden çok şanlı bir bebeğim olacak sanırım..
febicim cok guzel gule gule kullanirsiniz insallah pembe seylere bagiliyorum bende yahu
ne sansli teyzesi varmis kizin
benim de kizimin teyzesi burda olsaydi bi sey istemezdimsenağlamasenağlama
Bizde aldık. Kayınvalidemde görmüş almış. 2 tane oldu. İkiside güzel. Birini kirli sepeti, birini oyuncak sepeti yapacağım. Gerçi Mobilya takımının içindede oyuncak sandığı var. Odanın içine sığmıcaz galiba biz. Herkes birşeyler alıp geliyor. Bide biz alıyoruz... Harbiden çok şanlı bir bebeğim olacak sanırım..
febicim cok guzel gule gule kullanirsiniz insallah pembe seylere bagiliyorum bende yahu
ne sansli teyzesi varmis kizin
benim de kizimin teyzesi burda olsaydi bi sey istemezdimsenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?