HazIRLIKLaR nasIL gidio? MinikLere neler aLDINIZ?

sagol cnm beniimmmm muckkksss

bu arada bi sorum war
emzirme sutyenini netten versem olur mu acep
uyarmı beden :)
bugun bi magaza da satıcı adam bana bakıp abla sana 90 olur dedi moralim bozuldu :KK43:((

adamin sana abla demesine mi kizdin :roflol: yoksa 90 olur demesinemisırnaşık şeysırnaşık şey

bu arada bende internette sipharis vericem .. aticam artik bi beden 85 C alirim heralde.. bu arada 70-75-80 vs bunlar gögüsünüzün bedeni deil .. gögüsünüzün büyüklügü B,C,D,E bunlar kizlar .. 75-80-90 bu gögüs kafesinin capi .. ay anlatabildim insallah .. türkcesini bulamadimda almancasi geliyo aklima brustumfang die.. almayadan girenler anlar bari :)))

askito ve hideniisko
cok guzel aldiklariniz yahu
ay bi ben kaldim dogru durust bi sey almayan ha ufffffffffffffffffff

askito kik var ama fransa da degil almanyada
biz khel yani fransa almanya sinirindayiz anneme sorarim o beni gotursun belki burda da vardir onlardan sagol sekerim

pazartesi gunu internetten prensesime
halı
nevresim takımı
sarkıt lamba
biberon
siparişi verdim...bugun inşallah elimde olacak...odasını hazırladıgımızda resimlerle hepinizle paylaşmak istiyorum...

herkez aldıklarını gule gule kullansın...

hidenncimm güle güle kullan canım gecelik takımını çok güzell... oncacımm hayırlı olsun canım aldıkların resimlerini bekliyoruzz...
ayy kısslar bir sürü şey yazmışınız gene karıştırıyorum kim ne aldı almadıı valla unuttuğum varsada gözümden kaçann hepinizz güle güle kullanın arkadaşlarımm..

sagol cnm beniimmmm muckkksss

bu arada bi sorum war
emzirme sutyenini netten versem olur mu acep
uyarmı beden :)
bugun bi magaza da satıcı adam bana bakıp abla sana 90 olur dedi moralim bozuldu :KK43:((

kıss aynısı bana da oldu.. kadın bakıp sana 90 vereyim dedi... neye uğradığımı şaşırdım. ne 90'ı ben daha 75 kullanıyorum dedim.. şok oldu... o beni şok ederse ben de onu şok ederim işte böyle :roflol: :roflol: :roflol:

Bu arada aldıklarınız çok güzel... hidencim gecelik takımın çok hoş güle güle giy. askito yine bulmuşsun bi sürü güzel şey... hem de 1 euro'ya... süper valla... bence sen bebişinle kendi dolabını değiştir anca sığacaklar heralde :roflol: :roflol:

kızlar oğluşumun yatağı geldi biraz önce. çok merak ediyorum eşimde sakın açma ben işten gelince beraber aççaz dedi ayy aklım orda açsammı açmasammısırnaşık şeysırnaşık şey

fotoraf0186by1.jpg
iLK EŞOFMAN TAKIMIMIZ.

fotoraf0187sy5.jpg
ODAMIZIN HALISI ( Yıkanabilir )

fotoraf0188hu8.jpg
PRİZİMİZ ( Mobilyamızla takım )

fotoraf0184tg8.jpg
BEŞİĞİMİZ ( Odamıza koyduk, en net hali :)) )

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar oğluşumun yatağı geldi biraz önce. çok merak ediyorum eşimde sakın açma ben işten gelince beraber aççaz dedi ayy aklım orda açsammı açmasammısırnaşık şeysırnaşık şey

GÜLE GÜLE KULLANIN HEYECANINI ANLIYORUM.
BEN OLSAM ÇOKTAN KARIŞTIRMIŞTIM O PAKETİ :))

Kızlar hepinizin aldıkları çok güzel, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. Benim ayın 24. de odası gelecek. 05.06. Da nevresim takımları falan.. Ayın 15 gibi herşeyim bitmiş olur. Ay banada heyecan bastı.. Daha çantamı falan hazırlamadım. Odasının gelmesini bekliyorum.. Odası gelince doğumda iyice yaklaşacakmış gibi geliyor....

kızzz askito bebek bezi doldurmuşsun dolabı o ne kız kactane var orda onlar yeterde artar bile seninki tombiş olucagı icin :) kızlar hepinizin aldıkları cok güzel valla gülle güle kulanın.

kizz ac ac jeyyar resminide cek koy hemen :roflol:

kızlar hepinizin aldıkları çok güzel bayıldım hepsine ii günlerde giysinler inşallahh

fotoraf0186by1.jpg
iLK EŞOFMAN TAKIMIMIZ.

fotoraf0187sy5.jpg
ODAMIZIN HALISI ( Yıkanabilir )

fotoraf0188hu8.jpg
PRİZİMİZ ( Mobilyamızla takım )

fotoraf0184tg8.jpg
BEŞİĞİMİZ ( Odamıza koyduk, en net hali :)) )

ay bayildimmmm :asigim: güle güle kullani canim .. türkiyede hersey ayri bi güzel yhaaaa ..prizlere bak senağlama :1rolleyes:

senacecim çok güzel o eşofman takımını yerim benn ne kadar güzell ii günlerde giysin inşallah...

senace prizlere kadar her şey aynı olmuşş canımm çok uyumlu çok güzel bir oda olmuşş...
valla dicekk sööz yokk.. dizayn harikaa ellerine sağlıkkk. güle güle büyüsün odasında inşallah..

X