• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazırlık ve ben heyecanliyim

Celine0719

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
302
509
103
34
Merhabalar ben 5 yıl önce canim oğlumu kucağıma aldım şu an 34 yaşındayım 2.kez anne olmak istiyorum bugün reglimin ilk günü folik asit almaya başladım ve hazırlık yapıyorum artık:)
Her şeyiyle sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil ama bir tanecik de kızım olsun. :) başka neler yapayım kızlar

Merhabalar ben 5 yıl önce canim oğlumu kucağıma aldım şu an 34 yaşındayım 2.kez anne olmak istiyorum bugün reglimin ilk günü folik asit almaya başladım ve hazırlık yapıyorum artık:)
Her şeyiyle sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil ama bir tanecik de kızım olsun. :) başka neler yapayım kızlar
Başka bişey yapma canım. Dengeli beslenmeye dikkat et zaten bir tane hamilelik geçirmişsin deneyimlisin.
Bende kızım 5 yaşındayken oğluma hamileydim. Aralarındaki yaş farkı benim rahatlattı vallahi ne yalan diyim 😂
Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏

Bol su iç yeşillik ye, bağırsak gaz problemi başlamadan bağırsaklar biraz rahatlasın, hamur işlerini birazcık kes, hayırlısı olsun inşallah 😊 ❣️

Back