Hazırlık öğrencisi

elminaa-mavi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
292
120
303
İzmir
*Hazırlık öğrencilerine burs çıkıyor mu?
*Hazırlık okunmalı mı yoksa muaf sınavına calışıp 1 sınıftan mı başlanmalı?
*Hazırlık okuyan varsa okuduklarına memnun olan yada olmayan var mı?(Çok soru sordum :)

ben tekrardan cevaplıyim.
1- evet burs çıkıyo öncelikle.. muaf olsan daha iyi aslında. erken başlamış olursun hayata 5 sene okumaktansa... her zaman hayata 1 adım daha önce atılmak daha iyidir..

atlayıp atlamamak bölümünle ilgili hangi bölümden mezun olacaksın ilerde ingilizceye ihtiyaç duracak mısın daha da önemlisi eğitimini %100 ingilizce mi alacaksın?Eğer öğrenim hayatın boyunca eğitim dili ingilizce olacaksa geçmemen senin için daha iyi olur.

Bandırmada işletme okucam.İngilizcem yok denecek kadar az ama geneli muaf ol boşver zaten hazırlıkta bişi öğrenmiyosun diyo o yzden sordm

Ne zararım olur ki hazırlık okusam karar verdim sınava girsemde veremem zaten en azndan dil öğrenrm diye dşünüorm hem çevreyi tanırım ii olur yani 1 snfta zorlanmam

Ne zararım olur ki hazırlık okusam karar verdim sınava girsemde veremem zaten en azndan dil öğrenrm diye dşünüorm hem çevreyi tanırım ii olur yani 1 snfta zorlanmam

hazıtlık oku bak ama ingilizceyi bırakma. ben yarım dönemde muaf oldum hazırlıktan geri kalan yarım dönemde yattım. ama ingilizceyi bırakırsan unutuluyo. 1. sınıfta mesleki yabancı dil görüceksin mesela 4 kredi. ağır yani cidden. geçene kadar göbeğim çatladı benim..
ben mesela şu an dil kursuna gittim. bana da pek faydası oldu mu bilmiyorum açıkcası daha fazla kelime öğrendim sanırım o oldu sadece bide okulumuzda isteğe bağlı olearak %30 ingilizce eğitim alabiliyosun. 3 dersin ingilizce oluyo. ben de daha cesaret edemedim ingilizce seçmeye ama bakalım nasip. okul bitmeden seçicem ingilizceyi 1 sene işallaa

ayrıca ne demek canım olur mu ne yüklenmesi ben zevk bile alıyorum sana anlatırken damam görüşek

*Hazırlık öğrencilerine burs çıkıyor mu?

burslu kazanmışsan zaten para vermezsin.

*Hazırlık okunmalı mı yoksa muaf sınavına calışıp 1 sınıftan mı başlanmalı?

hazırlık kesinlikle okunmalı derim.ayrıca bölüm dersine de bağlı.sınava girip muaf olup ben bu dersleri yaparım dersen okuma.

*Hazırlık okuyan varsa okuduklarına memnun olan yada olmayan var mı?(Çok soru sordum :)

hazırlık okudum bana bir şey katmadı çünkü üzerine düşmedim.zaten ingilizcem de cok kötü degildi.ama su da varki hazırlık eğlencelidir.ben memnun kaldım.hatta 1.sınıfa geçtigimde hep hazırlık okusam diyordum

Senden öğreniceğiim cok sey var okulun ilk günü seni aramaya başlıcam galiba artk bağırım sen kadınlar kulübündesn msn yoksa sen mi falan die deli sanarlar bni haha ahaha

*Burs derken özel okulu burslu kazanmak değil devletten burs yardımı almak :)
* yok sınava girmeyi dşşünmüyorum :)
*benim cok kötü üzerine düşerm artk :)

Senden öğreniceğiim cok sey var okulun ilk günü seni aramaya başlıcam galiba artk bağırım sen kadınlar kulübündesn msn yoksa sen mi falan die deli sanarlar bni haha ahaha

birbirimizi buluruz elbet sen merak etme dırı dırı dııımmm
o zamana kadar mesaj sayım dolarsa msnden konuşuruk sonra buluruk birbrimizi ehehe :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…